Το μοναδικό Piaggio 1 Feng Chen Wang στην Ελλάδα (vid)

Κώστας Παστρίμας
Το μοναδικό Piaggio 1 Feng Chen Wang στην Ελλάδα (vid)
Η Piaggio φέρνει στη χώρα μας το ηλεκτρικό scooter με την σχεδιαστική υπογραφή της διάσημης Φένγκ Τσεν Γουάνγκ.

Το 2021 η Piaggio αποφάσισε να συνεργαστεί με τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Φένγκ Τσεν Γουάνγκ από την Κίνα. Στόχος της ιταλικής μάρκας είναι να συνδεθεί με το lifestyle και τη μόδα και δεν θα μπορούσε να το κάνει με καλύτερο τρόπο δίνοντας στην Γουάνγκ την ευκαιρία να σχεδιάσει το δικό της scooter. Η Κινέζα στυλίστρια πειραματίστηκε πάνω στο νέο ηλεκτρικό Piaggio 1 στο οποίο έβγαλε το δημιουργικό της στυλ με βασικές αρχές τα στοιχεία της φύσης και την κινεζική κουλτούρα.

Piaggio

Το Piaggio 1 Feng Chen Wang είναι συνώνυμο με την ευαισθησία της Feng στα θέματα της βιωσιμότητας, του σεβασμού στη φύση και της δημιουργικής ανάπλασης τα οποία συνδυάζονται άψογα με την σύγχρονη κινητικότητα. Το scooter έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην EICMA 2021 και πήρε την έμπνευσή του από την Εβδομάδα μόδας της Σαγκάης. Η συνεργασία με την Piaggio ξεπερνά τα όρια του co-branding. Είναι ουσιαστικά ένα ταξίδι στη φύση που διερευνά τις έννοιες της λειτουργικότητας, του σχεδιασμού και του στυλ για να εμπνεύσει μία αποκλειστική capsule συλλογή ενδυμάτων και street κουλτούρας.

Piaggio 1

Ο Μικέλε Κολανίνο, Επικεφαλής Στρατηγικής και Προϊόντος του Piaggio Group, σχολίασε για τη νέα συνεργασία με την Γουάνγκ. «H Φένγκ είναι μία εκπληκτική σχεδιάστρια, η οποία συνδυάζει με καινοτομία και συνέπεια τις ρίζες της ασιατικής κουλτούρας με τη ζωντανή δημιουργικότητα του Λονδίνου. Η συνάντηση με τη Feng ήταν μία ευκαιρία να ξεκινήσει μία συζήτηση μέσω της γλώσσας και της μόδας, σχετικά με τις έννοιες της λειτουργικότητας, της βιωσιμότητας και του σχεδιασμού στην υπηρεσία πολύ προηγμένων μορφών ελεύθερης προσωπικής μετακίνησης. Η Piaggio ανέκαθεν επιδιώκει και διερευνά αυτές τις έννοιες μέσω των εμπορικών σημάτων και των προϊόντων της σε όλες τις χώρες του κόσμου».

Piaggio 1

Το νέο Piaggio 1 Feng Chen Wang είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά στην τιμή των 2.990 ευρώ. Η Piaggio προσφέρει και την έκδοση Active στον χρωματισμό Feng Chen Wang στην τιμή των 3.590 ευρώ, ενώ έχει προσθέσει και το Piaggio Liberty Baci Perugina στην τιμή των 2.790 ευρώ.

Το Piaggio 1 με την Φένγκ Τσεν Γουάνγκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!