Kymco, Voge και Yadea στο Athens Motoshow 2022

Κώστας Παστρίμας
Kymco, Voge και Yadea στο Athens Motoshow 2022
Τα scooter της Kymco και οι μοτοσικλέτες της Voge θα δώσουν δυναμικό παρόν στην έκθεση μοτοσικλέτας Athens Motoshow στις 7-10 Απριλίου.

Η μεγάλη γιορτή των δύο τροχών πραγματοποιείται στις 7-10 Απριλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι και οι περισσότερες εταιρείες είναι έτοιμες να δείξουν στο κοινό όλα τα νέα τους μοντέλα. Οι Kymco και Voge θα δώσουν δυναμικό "παρών" στο Athens Motoshow με μια πλούσια γκάμα σε scooter και μοτοσικλέτες με όλα τα νέα μοντέλα του 2022.

Mototrend

Η ευχάριστη έκπληξη που επιφυλάσσει η εταιρεία για τους επισκέπτες του Athens Motoshow είναι η πρώτη πανελλήνια παρουσίαση των 100% ηλεκτρικών scooter και μοτοποδηλάτων Yadea Electric Mobility. Ο Όμιλος Yadea, ο οποίος αντιπροσωπεύεται πλέον επίσημα από τη Mototrend SA, είναι ένας κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών που εξελίσσει και παράγει ηλεκτρικά δίκυκλα με τεχνολογία αιχμής (μοτοποδήλατα, scooter, πατίνια). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο. Διαθέτει 8 εργοστάσια και τα προϊόντα του διατίθενται ήδη σε 90 χώρες μέσα από 40.000 σημεία πώλησης. Μέσα σε 20 χρόνια έχει διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ηλεκτρικά δίτροχα στον πλανήτη!

Mototrend

Εκτός από τα ηλεκτρικά Yadea η Mototrend θα έχει στο περίπτερό της όλα τα νέα μοντέλα Kymco και Voge. Στα scooter της Kymco σε περίοπτη θέση θα είναι το DT X360, το crossover scooter της εταιρείας που άνοιξε το δρόμο για μια νέα κατηγορία περιπέτειας στα οχήματα πόλης. Η ανανεωμένη ναυαρχίδα της εταιρείας, το AK550 θα προσελκύσει τους επισκέπτες, ενώ δεν θα λείπουν τα νέα Xciting και Agility.

Mototrend

Η Voge έχει επίσης να παρουσιάσει σημαντικά μοντέλα όπως το 650DSX, το νέο adventure μοντέλο της φίρμας με τον οικονομικό μονοκύλινδρο κινητήρα και τον πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το Adventure 300 Rally, ενώ δεν θα λείπουν από το περίπτερο της Voge τα δημοφιλή 500DS και 300AC. Οι άνθρωποι της Mototrend θα χαρούν να σας παρουσιάσουν από κοντά και να σας λύσουν κάθε απορία γύρω από τα προϊόντα που εκπροσωπούν στη χώρα μας.

Mototrend

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!