Alfa Romeo: Απόκτησε νέο αυτοκίνητο μέσα σε 100 μέρες

Alfa Romeo: Απόκτησε νέο αυτοκίνητο μέσα σε 100 μέρες

Alfa Romeo: Απόκτησε νέο αυτοκίνητο μέσα σε 100 μέρες
Μέσω της πολιτικής «Tailor to fit 100», η Alfa Romeo περιορίζει σε κάτι περισσότερο από τρεις μήνες το διάστημα από την παραγγελία έως την παραλαβή μίας Giulia ή Stelvio.

Με τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις νέων αυτοκινήτων να ξεπερνούν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και τους 12 μήνες – λόγω της έλλειψης ημιαγωγών και των επιπτώσεων από τον πόλεμο στην Ουκρανία – η Alfa Romeo έχει καταφέρει να παραδίδει σε λογικό διάστημα τα νέα αυτοκίνητα στους πελάτες της.

Στην Ελλάδα εφαρμόζεται η στρατηγική «Tailor to fit 100», που μεταφράζεται σε διάστημα περίπου 100 ημερών από τη διαμόρφωση της παραγγελίας έως τη στιγμή της παράδοσης μίας νέας Giulia ή Stelvio. Συγκεκριμένα, ακολουθώντας μια απόλυτα εξατομικευμένη διαδικασία στην παραγωγή, αλλά και την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, όπως ακριβώς γίνεται στη περίπτωση ενός ποιοτικού ενδύματος, ο μελλοντικός ιδιοκτήτης μιας Giulia ή Stelvio διαμορφώνει εξαρχής το αυτοκίνητο του σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις.

Alfa Romeo

Η «Tailor to fit» προσέγγιση εκτός από την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη, συμβάλει και στην ομαλοποίηση της διαδικασίας παραγωγής, όπου – παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν διεθνώς λόγω της έλλειψης ημιαγωγών – η Alfa Romeo έχει εξασφαλίσει την εύρυθμη ολοκλήρωση όλων των σχετικών διαδικασιών, έτσι ώστε από την τοποθέτηση της παραγγελίας, μέχρι την παράδοση στον πελάτη να μεσολαβούν κατά μέσο όρο μόλις 100 ημέρες.

Μάλιστα η παραγγελία μίας νέας Alfa Romeo στη χώρα μας συνοδεύεται – στην περίπτωση λιανικής πώλησης – από εγγύηση της τιμής και των σχετικών παροχών, όπως για παράδειγμα της 4ετούς εργοστασιακής εγγύησης με ισχύ έως 160.000χλμ.

Δείτε πότε έρχεται στην Ελλάδα η Tonale, το νέο SUV της Alfa Romeo.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!