Alfa Romeo Tonale: Πότε αρχίζουν οι παραγγελίες της στην Ελλάδα

Alfa Romeo Tonale: Πότε αρχίζουν οι παραγγελίες της στην Ελλάδα

Alfa Romeo Tonale: Πότε αρχίζουν οι παραγγελίες της στην Ελλάδα
To compact SUV φέρει υβριδική τεχνολογία και διατίθεται αρχικά στην πλούσια έκδοση λανσαρίσματος Edizione Speciale.

Δυναμικό ντεμπούτο κάνει η Tonale στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς η Alfa Romeo ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την πρώτη διαθέσιμη έκδοση του compact SUV. Η Tonale Edizione Speciale φέρει πλούσιο εξοπλισμό στους τομείς της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας, αλλά και λεπτομέρειες που τονίζουν το σπορ χαρακτήρα της.

Η έναρξη παραγγελιών της Tonale στην Ευρώπη αφορά το αυτοκίνητο με τον τετρακύλινδρο 1.5 βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 130 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Χάρη στην υβριδική τεχνολογία 48V και τον ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων, η Tonale μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για μικρές αποστάσεις.

Alfa Romeo Tonale

Στον εξοπλισμό της Tonale Edizione Speciale περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, ρυθμιζόμενοι προβολείς Matrix Full LED, αλουμινένια paddles πίσω από το τιμόνι, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα για το χώρο αποσκευών, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 10,25”, χάρτες πλοήγησης, συνδεσιμότητα με Apple CarPlay / Android Auto, ασύρματη φόρτιση κινητού, σπορ δερμάτινο τιμόνι, ρυθμιζόμενο Cruise Control, κάμερα οπισθοπορείας και αναγνώριση των πινακίδων κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta, το βιβλίο παραγγελιών της Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα θα ανοίξει εντός των επομένων ημερών, λογικά μέχρι τα μέσα Απριλίου. Μετά την έκδοση με τους 130 ίππους, θα ακολουθήσει η Tonale με το πιο ισχυρό σύνολο, 160 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθεί η τετρακίνητη Q4, με plug-in υβριδική τεχνολογία.

Μάθετε τα πάντα για την Alfa Romeo Tonale εδώ.

Alfa Romeo Tonale

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!