Ο Μίλτος Τεντόγλου θα μετακινείται με ηλεκτρικό ποδήλατο

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα μετακινείται με ηλεκτρικό ποδήλατο
Ο νέος τρόπος μετακίνησης του Χρυσού Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Μίλτου Τεντόγλου είναι με αμιγώς ηλεκτρικό ποδήλατο.

O Μίλτος Τεντόγλου κάνει το δικό του... άλμα στον τομέα της «πρασινης» αστικής μετακίνησης με ηλεκτρικά ποδήλατα. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, συμμετέχει στο νέο εγχείρημα της Kosmoride για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας προς νέες λύσεις κινητικότητας εντός πόλης με φιλικά προς το περιβάλλον ηλεκτρικά ποδήλατα.

H Kosmoride με ειδίκευση στον τομέα των ηλεκτρικών ποδηλάτων, έχει εγκαινιάσει μία νέα εποχή στις αστικές μετακινήσεις και παράλληλα συμβάλλει σημαντικά τόσο στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης όσο και της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Ο Μίλτος Τεντόγλου ήδη έχει πάρει μία πρώτη γεύση από την ηλεκτροκίνηση, καθώς οδηγεί μία αμιγώς ηλεκτρική Skoda Enyaq iV. Έτσι, η εξηλεκτρισμένη συλλογή του Μίλτου Τεντόγλου μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Πλέον οι μετακινήσεις του αποκτούν ποικιλομορφία με τα αμιγώς ηλεκτρικά ποδήλατα της Kosmoride.

Μίλτος Τεντόγλου

Πρόσφατα, ο Μίλτος Τεντόγλου πανηγύρισε ανήμερα των γενεθλίων του το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Βελιγραδίου. Η επίδοση του Έλληνα Πρωταθλητή ήταν στα 8 μέτρα και 55 εκατοστά ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε σε κανέναν άλλο αγωνιζόμενο να τον πλησιάσει.

Μίλτος Τεντόγλου

Ο Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Kosmoride δήλωσε: «Οι κορυφαίες επιδόσεις του Μίλτου Τεντόγλου συνδυάζονται και με έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που αποδίδει πάντα αξία και σεβασμό στους αντιπάλους του και μιλάει με τις επιτυχίες και τις κορυφαίες επιδόσεις του. Η προσωπικότητα του Μίλτου ώθησε την Kosmoride- που έχει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο και το περιβάλλον - να προχωρήσουν στη συμφωνία συνεργασίας με το κορυφαίο Έλληνα αθλητή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!