Η Ducati παρουσίασε την XDiavel Nera (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η Ducati παρουσίασε την XDiavel Nera (vid)
Το μοναδικό αυτό XDiavel θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες για τις αγορές όλου του κόσμου.

H Ducati παρουσίασε μια ειδική έκδοση του XDiavel, στην πιο εκλεπτυσμένη του μορφή. Η XDiavel Nera ήρθε να προστεθεί στην γκάμα των ξεχωριστών roadster μοντέλων της ιταλικής μάρκας και να δώσει μια γερή δόση πολυτέλειας και σχεδιαστικής υπεροχής στους πελάτες της.

Για τη δημιουργία της σπάνιας αυτής μοτοσικλέτας, επιστρατεύτηκε η Poltrona Frau, μια εταιρεία η οποία ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την επεξεργασία δερμάτινων προϊόντων. Η Poltrona Frau έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σημαντικές εταιρείες αυτοκινήτου για τον σχεδιασμό των εσωτερικών τους, ενώ έχει δείξει τη δουλειά της και σε σκάφη, λιμουζίνες, γιοτ και ιδιωτικά αεροπλάνα.

Ducati XDiavel Nera

Η XDiavel είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα, το γνωστό «Black on Black» της Ducati και διαθέτει μερικά πολύ ιδιαίτερα αξεσουάρ σχεδιασμένα από την Poltrona Frau. Το σημαντικότερο σημείο του μοντέλου είναι η ιδιαίτερα σχεδιασμένη σέλα από μαλακό δέρμα υψηλής ποιότητας που ονομάζεται Pelle Frau. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς στην σέλα οι οποίες είναι Siam Red, Steel Blue, Cemen, Indian και Stelva χαρακτηρίζοντας τις ιδιαίτερες αυτές XDiavel.

Ducati XDiavel Nera

Η μοτοσικλέτα συνοδεύεται ακόμα από ένα ειδικά σχεδιασμένο μπρελόκ για το κλειδί της μοτοσικλέτας, ένα ειδικά σχεδιασμένο κράνος σε μαύρο χρώμα και από πιστοποιητικό γνησιότητας των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Η Diavel Nera θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες με την τιμή της να φτάνει τα 32.700 ευρώ και η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο Μιλάνο. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο της Ducati είναι εξοπλισμένο με δικύλινδρο κινητήρα 1.262 κ.εκ. με απόδοση 160 ίππους και 127Nm ροπής, ενώ είναι εξοπλισμένο με κορυφαίες αναρτήσεις, φρένα και ηλεκτρονικά.

Το βίντεο παρουσίασης της XDiavel Nera.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!