To gMotion 84 έφτασε με 136 χορταστικές σελίδες

Κώστας Παστρίμας
To gMotion 84 έφτασε με 136 χορταστικές σελίδες
Το νέο τεύχος του gMotion είναι εδώ και θα σας κρατήσει συντροφιά με πλούσια ύλη για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και τους αγώνες.

Και αυτόν το μήνα το gMotion 84 έρχεται στις οθόνες σας, για να σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση. Όπως πάντα, διαβάζεται πανεύκολα online και offline από κάθε ψηφιακή συσκευή, φορητή ή desktop, εντελώς δωρεάν.

Πρωταγωνιστής αυτού του τεύχους είναι το oλοκαίνουριο Volvo C40 Recharge, που έρχεται να ταράξει τα νερά της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και που δοκιμάσαμε στη χώρα μας αμέσως μόλις έφτασε.

Στο gMotion 84 έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου του BMW Group Hellas, του Αντρέας Ζίμπεν, ο οποίος μάς μίλησε για μια ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν τόσο την ηλεκτροκίνηση όσο και την αγορά συνολικά.

Το διαρκές ρεπορτάζ του gMotion για τη ζωή με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο συνεχίζεται με το βελτιωμένο Peugeot e-208.

Ταξιδέψαμε στο Παρίσι και είδαμε από κοντά, προτού καν μπει στην παραγωγή, το ολοκαίνουριο Renault Austral, που αναμένεται να φέρει νέο αέρα στην κατηγορία των οικογενειακών SUV.

Γνωρίσαμε από κοντά και οδηγήσαμε στην Ελλάδα και τις δύο εκδόσεις της BMW i4, που είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυτήν τη στιγμή

Παρουσιάζουμε το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Mazda για την ευρωπαϊκή αγορά, το CX-60.

Η Volkswagen αναβιώνει ένα όχημα που έχει γράψει τη δική του ιστορία στους δρόμους όλου του πλανήτη. Τότε ήταν το Bulli, τώρα είναι ηλεκτρικό και λέγεται ID.BUZZ.

Δοκιμάζουμε το Suzuki Across, που με βάση το RAV της Toyota αποτελεί μια πολύ σοβαρή -και πολύ καλά εξοπλισμένη- πρόταση στα SUV.

Οδηγούμε τη full hybrid έκδοση του Hyundai Tucson, που αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο δίκαια το κορεατικό μοντέλο κέρδισε τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς.

Μια ηλεκτρική τιτανομαχία φιλοξενούμε σε αυτό το τεύχος. Το εντυπωσιακό Tesla Model Y και η πολυτελής Jaguar i-Pace «κονταροχτυπιούνται» για την επικράτηση σε μια μονομαχία μεγάλων χώρων και πολλών κιλοβάτ.

Το νέο Peugeot 308 εκφράζει τη φιλοδοξία της γαλλικής μάρκας να μπει στην premium κατηγορία και η σύγκριση με το Audi A3 ίσως σφραγίζει το διαβατήριό της.

Το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 ξεκίνησε, με τη Ferrari να επικρατεί στο επεισοδιακό πρώτο Grand Prix στο Μπαχρέιν και τη Red Bull Racing να απαντά δυναμικά στο 2ο αγώνα της χρονιάς στη Σαουδική Αραβία.

Ο χώρος της μοτοσικλέτας στο gMotion 84 είναι εξίσου πλούσιος και συναρπαστικός. Δοκιμάζουμε την BMW S 1000 R, που είναι μία από τις πιο επιβλητικές γυμνές μοτοσικλέτες που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Οδηγούμε επίσης τη νεοφερμένη Voge 650 DSX, μια μεγάλη μονοκύλινδρη on-off από την Κίνα που αποτελεί το σύγχρονο πασπαρτού.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP ξεκίνησε με τον αγώνα στο Κατάρ, στον οποίο πήρε την παρθενική του νίκη ο Ενέα Μπαστιανίνι με Ducati. Ακολούθησε ο αγώνας στην Ινδονησία, που έγινε υπό βροχή και κέρδισε ο Μιγκέλ Ολιβέιρα της ΚΤΜ.

Το νέο τεύχος του gMotion έχει πολύ πλούσιο περιεχόμενο και με όποιο τρόπο κι αν επιλέξετε να το διαβάσετε θα βρείτε κάτι και για εσάς. Καλή ανάγνωση.

Διαβάστε το gMotion 84 εδώ

gmotion 84

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!