Σε δημοπρασία η MV Agusta του Λιούις Χάμιλτον (vid)

Κώστας Παστρίμας
Σε δημοπρασία η MV Agusta του Λιούις Χάμιλτον (vid)
Η MV Agusta F4 LH44 του Βρετανού πολυπρωταθλητή βγαίνει στο «σφυρί» για έναν πολύ τυχερό (και εύπορο) αγοραστή.

Η σχέση του Λιούις Χάμιλτον με τους δύο τροχούς είναι αποδεδειγμένα μια σχέση πάθους καθώς ο Βρετανός οδηγός ανέκαθεν αγαπούσε τις μοτοσικλέτες. Πολλές φορές πριν από το GP της Ιταλίας έχουμε δει τον Βρετανό να οδηγεί την αγαπημένη του MV Agusta Brutale στους δρόμους της Monza και στο GP του Μονακό να οδηγεί την MV Agusta F4 LH44 στους δρόμους του Πριγκιπάτου. Μάλιστα ο Χάμιλτον παρακολουθεί στενά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ενώ έχει οδηγήσει και την Yamaha M1 του Βαλεντίνο Ρόσι στη Βαλένθια.

MV Agusta

Το πάθος του Χάμιλτον για τις μοτοσικλέτες δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την MV Agusta η οποία πρότεινε στον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Formula 1 να δημιουργήσει ένα δικό του μοναδικό μοντέλο. Ο Χάμιλτον λοιπόν μαζί με τους Ιταλούς σχεδιαστές πριν από πέντε χρόνια σχεδίασαν την έκδοση F4 RC LH44, μια εκθαμβωτική superbike μοτοσικλέτα με έντονο κόκκινο χρώμα και το χαρακτηριστικό νούμερο 44 στα φέρινγκ. Η συγκεκριμένη έκδοση βγήκε σε 44 μονάδες και πουλήθηκε για 65.000 ευρώ!

MV Agusta

Μία από τις 44 μοτοσικλέτες που κατασκευάστηκαν βρέθηκε πρόσφατα σε οίκο δημοπρασιών προς πώληση. Πρόκειται για την αριθμό #34 μοτοσικλέτα η οποία είναι διαθέσιμη για έναν πολύ τυχερό (και αρκετά εύπορο) αγοραστή. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με ολόσωμη εξάτμιση της SC-Project, ενώ ο κινητήρας είναι ο τετρακύλινδρος 1.000 κ.εκ. με απόδοση 212 ίππους και κορυφαία περιφερειακά σε αναρτήσεις, ηλεκτρονικά και φρένα.

MV Agusta

Οι τελευταίοι μήνες σίγουρα δεν ήταν οι καλύτεροι για τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes στην Formula 1 έχασε πέρυσι τον τίτλο στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, ενώ το ξεκίνημα της νέας σεζόν δεν τον έχει βρει στην φόρμα που τον έχουμε συνηθίσει, τόσο τον ίδιο όσο και στην Mercedes. Νομίζουμε ότι μια βόλτα με την αγαπημένη του MV Agusta θα του φτιάξει τη διάθεση.

Η παράδοση της MV Agusta LH44 στον Βρετανό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!