Αυτό είναι το πιο σοκολατένιο Piaggio Liberty

Κώστας Παστρίμας
Αυτό είναι το πιο σοκολατένιο Piaggio Liberty
Δύο μεγάλες ιταλικές εταιρείες ενώνουν της δυνάμεις τους και μας χαρίζουν το πιο «γλυκό» scooter.

Όλοι σε κάποια φάση της ζωής μας έχουμε δοκιμάσει τα υπέροχα σοκολατάκια Baci, εκείνα με το μπλε περιτύλιγμα και τα ασημένια αστέρια που στη μέση είχαν την υπέροχη πραλίνα. Η σοκολατοβιομηχανία από την Περούτζια γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυση της και μια από τις εορταστικές ενέργειες έχουν να κάνουν με τους δύο τροχούς.

Η Baci Perugina ένωσε τις δυνάμεις τις με την Piaggio δημιουργώντας μια ειδική έκδοση του Liberty 125. Το Liberty αποτελεί ίσως το πιο αγαπημένο scooter της Piaggio τα τελευταία χρόνια έχοντας πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο μοντέλα στα 25 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην είναι το κατάλληλο μοντέλο για να εορταστούν τα 100 χρόνια της Baci η οποία αποτελεί σύμβολο της ιταλικής κουλτούρας και φινέτσας.

Piaggio Liberty

Το Liberty 125 Baci Perugina είναι βαμμένο στα κλασικά χρώματα της εταιρείας με έντονο βαθύ μπλε το οποίο συνοδεύεται από ασημένια αστέρια τόσο στο πλαϊνό κομμάτι των πλαστικών όσο και στη μάσκα εμπρός. Η σέλα είναι δερμάτινη σε σκούρο καφέ χρώμα που συμβολίζει την επικάλυψη σοκολάτας Luisa Dark, ένα από τα ιδιαίτερα δημιουργήματα της Baci. Όταν κοιτάξεις το Liberty από απόσταση σου δίνει την εντύπωση ότι είναι μισανοιγμένο σοκολατάκι Baci.

Piaggio Liberty

Στο τεχνικό κομμάτι, το scooter της Piaggio δεν έχει διαφορές από τις βασικές εκδόσεις. Ο κινητήρας είναι ο υπερσύγχρονος i-get των 125 κ.εκ. με απόδοση 11 ίππους και 10,8 Nm ροπής προσφέροντας οικονομία και εξαιρετικές επιδόσεις. Αναρτήσεις και φρένα έχουν την ποιότητα της Piaggio, ενώ το Liberty διαθέτει τροχό 16 ιντσών εμπρός για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Μαζί με κάθε Liberty 125 Baci Perugina η Piaggio προσφέρει και ένα αποκλειστικό κράνος σε δύο διαφορετικά χρώματα, το κλασικό μπλε Baci Perugina και το ασημί εμπνευσμένο από το περιτύλιγμα στο σοκολατάκι. Η τιμή του ιδιαίτερου Liberty αναμένεται στις 3.000 ευρώ.

Piaggio Liberty

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!