Alfa Romeo: Νέες εκδόσεις «ESTREMA» Giulia και Stelvio

Alfa Romeo: Νέες εκδόσεις «ESTREMA» Giulia και Stelvio

Alfa Romeo: Νέες εκδόσεις «ESTREMA» Giulia και Stelvio
Οι φίλοι της απολαυστικής οδήγησης έχουν πλέον περισσότερες επιλογές στην γκάμα της Alfa Romeo.

Η «ESTREMA» είναι η πρώτη ειδική σειρά των Alfa Romeo Giulia και Stelvio που θα είναι διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι αφιερωμένη στους λάτρεις της οδηγικής απόλαυσης. Αποτελεί την έκδοση που βρίσκεται στην κορυφή των «συμβατικών» Giulia και Stelvio, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο με τις εκδόσεις Quadrifoglio.

estrema

Τόσο η Giulia ESTREΜΑ όσο και η Stelvio ESTREMA διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση «Alfa Active Suspension», η οποία ρυθμίζει σε πραγματικό χρόνο την απόσβεση σε συνεργασία με το σύστημα CDC (Chassis Domain Control) και το σύστημα παραμετροποίησης DNA, Αντίστοιχα στο βασικό εξοπλισμό βρίσκεται το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που μεγιστοποιεί την πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. Όπως και σε όλα τα μοντέλα των Giulia και Stelvio, το παρών δίνουν ο άξονας μετάδοσης από ανθρακονήματα, το σύστημα πέδησης brake-by-wire IBS και η ανάρτηση με διπλά ψαλίδια στους εμπρός τροχούς και πολλαπλούς συνδέσμους στους πίσω.

estrema

Στις εκδόσεις «ESTREMA» τα παραπάνω μηχανικά στοιχεία συνδυάζονται με την ευρεία χρήση τμημάτων από ανθρακονήματα στο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό, όπου μαζί με τα σπορ καθίσματα με επένδυση από Alcantara και τις κόκκινες ραφές γίνεται η σύνδεση των εκδόσεων «ESTREMA» με το χώρο των αγώνων.

estrema

Οι Giulia και Stelvio «ESTREMA» εφοδιάζονται με το ηλεκτρομηχανικό σύστημα τετρακίνησης Q4, το οποίο μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς και έχει τη δυνατότητα εμπλοκής και των εμπρός τροχών μεταφέροντας έως και το 50% της ροπής μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Για τις «ESTREMA» διαθέσιμοι είναι οι κινητήρες 2.0 Turbo Benzina 280hp και 2.2 Turbo Diesel 210hp, οι οποίοι συνεργάζονται με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων και τα αλουμινένια paddles που επιτρέπουν την αλλαγή σχέσεων σύμφωνα με τις επιθυμίες του οδηγού.

estrema

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση των νέων Giulia και Stelvio «ESTREMA» στην Ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμες στο προσεχές διάστημα. Και για τις νέες εκδόσεις θα ισχύει η στρατηγική της Alfa Romeo «Tailor to fit 100», η οποία εξασφαλίζει ότι ο ενδιαφερόμενος θα αποκτήσει ένα αυτοκίνητο απόλυτα προσαρμοσμένο στα θέλω του, με μικρό χρόνο αναμονής περίπου 100 ημερών, αλλά και στην περίπτωση λιανικής πώλησης την εγγύηση της τιμής και των σχετικών παροχών, όπως για παράδειγμα της 4ετους εργοστασιακής εγγύησης με ισχύ έως 160.000χλμ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!