Porsche 911 GT3: Όλη η διαδικασία παραγωγής της, σε ένα βίντεο 4 λεπτών

Porsche 911 GT3: Όλη η διαδικασία παραγωγής της, σε ένα βίντεο 4 λεπτών

Porsche 911 GT3: Όλη η διαδικασία παραγωγής της, σε ένα βίντεο 4 λεπτών
Η Porsche παρουσιάζει σε ένα σύντομο βίντεο όλη τη διαδικασία παραγωγής, ακολουθώντας μία 911 GT3 από την αρχή έως το τέλος.

Στα… άδυτα του εργοστασίου της στο Τσουφενχάουζεν μας βάζει η Porsche, παρουσιάζοντας όλη τη διαδικασία παραγωγής μίας 911. Καθώς κάθε αυτοκίνητο χρειάζεται δύο ημέρες για να κατασκευαστεί (περνώντας από 117 ξεχωριστά στάδια συναρμολόγησης), η γερμανική μάρκα δημιούργησε ένα τετράλεπτο time lapse βίντεο, παρουσιάζοντας σε… fast forward κάθε βήμα.

Τα ρομπότ στο εργοστάσιο συνεργάζονται άψογα με τους 1.500 εργαζόμενους που ακουμπούν κάθε αυτοκίνητο που βγαίνει από τη συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής! Στο Τσουφενχάουζεν κατασκευάζονται επίσης η οικογένεια μοντέλων 718 και η ηλεκτρική Taycan.

Porsche 911 GT3

Η συγκεκριμένη 911 με τη χρυσή απόχρωση είναι η σκληροπυρηνική έκδοση GT3. Εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο σε σειρά boxer κινητήρα των 4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους. Η ροπή των 410 Nm περνά στους πίσω τροχούς, ενώ σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο PDK τα πρώτα 100 χλμ/ώρα έρχονται από στάση σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.

Μέσω του προγράμματος Paint to Sample, η Porsche δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το σπορ αυτοκίνητο των ονείρων τους. Έχουν στη διάθεσή τους πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, όπως να επιλέξουν ανάμεσα από 160 διαφορετικά χρώματα για το αμάξωμα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!