Indian: Μόλις 400 FTR Championship Edition θα κατασκευαστούν (vid)

Κώστας Παστρίμας
Indian: Μόλις 400 FTR Championship Edition θα κατασκευαστούν (vid)
Η Indian γιορτάζει τους πέντε συνεχόμενους τίτλους της στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Flat Track.

Η Indian μπορεί να έχει γίνει γνωστή για τα cruiser μοντέλα της ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα ιδιαίτερο άνοιγμα στους αγώνες και τις σπορ μοτοσικλέτες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αμερικανική φίρμα γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Flat Track τα τελευταία πέντε χρόνια έχοντας κερδίσει τίτλους και νίκες.

Η συγκεκριμένη επιτυχία ανάγκασε τους ανθρώπους της Indian να δημιουργήσουν μια ειδική έκδοση της FTR για να γιορτάσουν τους πέντε συνεχόμενους τίτλους από το 2017 μέχρι και το 2021. Κάπως έτσι γεννήθηκε η Indian FTR Championship Edition η οποία με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ένα καθαρόαιμο flat track/scrambler μοντέλο.

Indian Motorcycles

Το ιδιαίτερο αυτό FTR είναι αρκετά πιο χαμηλό από το βασικό μοντέλο. Χρησιμοποιεί αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες της Sachs τόσο εμπρός όσο και πίσω με μεγάλες διαδρομές, ενώ οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω. Παντού υπάρχουν εξαρτήματα από ανθρακονήματα, ενώ οι τροχοί και το πλαίσιο είναι βαμμένα στο κόκκινο χρώμα της αγωνιστικής FTR750 Scout. Κερασάκι στην τούρτα είναι η πλακέτα πάνω στο ρεζερβουάρ που αναγράφει τους τίτλους της Indian.

Indian Motorcycles

Ο αντιπρόεδρος της Indian, Άρον Τζαξ τόνισε: «Παρά το γεγονός ότι η γκάμα των FTR του 2022 είναι προσανατολισμένη για ασφάλτινη χρήση, η έκδοση FTR Championship αναζωπυρώνει την κληρονομιά μας στους αγώνες flat track και γιορτάζει τις ιστορικές επιτυχίες της ομάδας Wrecking. Παρότι είναι περιορισμένης παραγωγής, είναι επίσης ένα πολύ γρήγορο δίκυκλο, ικανό στις στροφές και στους δρόμους της πόλης».

Indian Motorcycles

Η Indian FTR Championship Edition θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο σε μόλις 400 μονάδες και την τιμή της υπολογίζεται κοντά στα 15.500 ευρώ.

Το βίντεο με τη συμμετοχή της Indian στο AMA Flat Track.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!