Formula 1: Θετικός στην Covid-19 o Φέτελ, χάνει το Μπαχρέιν

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Θετικός στην Covid-19 o Φέτελ, χάνει το Μπαχρέιν
Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θα είναι απών από την πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Μπορεί ο Ντάνιελ Ρικιάρντο να ανάρρωσε εγκαίρως από τον Covid-19 και να είναι ετοιμοπόλεμος για το Grand Prix του Μπαχρέιν αλλά έχουμε νέο κρούσμα στον μαγικό κόσμο της Formula 1!

O Σεμπάστιαν Φέτελ βρέθηκε θετικός και θα είναι απών από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021. Μιας και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει προσωπικά social media, η ανακοίνωση ήρθε μέσω της ομάδας του και ήταν λιτή.

Σεμπάστιαν Φέτελ

Ανέφερε μόνο πως εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός, πράγμα που τον θέτει εκτός του αγώνα του Μπαχρέιν. Δίχως να γίνεται κάποια αναφορά για την παρούσα κατάσταση της υγείας του, αν έχει συμπτώματα κτλ.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, αυτός θα είναι ο εφεδρικός οδηγός της Aston Martin ή επίσης γνωστός ως «super-sub»! Ο λόγος για τον Νίκο Χούλκενμπεργκ που για μία ακόμα φορά θα είναι αυτός που καλύπτει κενό οδηγού που νοσεί.

Νίκο Χούλκενμπεργκ

Το 2020 αντικατέστησε τον Σέρχιο Πέρεζ στα Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας και 70ης επετείου και τον Λανς Στρολ στο Grand Prix του Άιφελ, τότε με την ομάδα να φέρει το όνομα Racing Point. Ο Γερμανός έχει συνολικά 182 συμμετοχές, με 1 pole, 2 ταχύτερους γύρους αλλά… ακόμα του λείπει μία παρουσία στο βάθρο.

Για τον Φέτελ, αυτή θα ήταν η 14η εμφάνιση του στο Grand Prix του Μπαχρέιν. Ο 34χρονος είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος οδηγός σε αυτό τον αγώνα, έχοντας στο ενεργητικό του τέσσερις νίκες: το 2012 και το 2013 ως οδηγός της Red Bull Racing και τη διετία 2017-2018 ως οδηγός της Scuderia Ferrari.

Η νέα σεζόν αρχίζει και αναμένεται συναρπαστική. Δείτε το preview της F1 του 2022, με τον Πάνο Σεϊτανίδη και τον Κώστα Παστρίμα, στο video που ακολουθεί...

Φωτογραφίες: Aston Martin F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!