Fiat: Προσφορά στο υβριδικό 500

Fiat: Προσφορά στο υβριδικό 500

Κώστας Παστρίμας
Fiat: Προσφορά στο υβριδικό 500
Η Fiat χαμηλώνει τις τιμές στα υβριδικά 500 και τα κάνει πιο προσιτά, πιο οικονομικά και πιο «πράσινα» από ποτέ.

Το Fiat 500 αποτελεί το σημείο αναφοράς της ιταλικής μάρκας τόσο για τον εικονικό του σχεδιασμό όσο και για τη διαχρονικότητα στο πέρασμα των χρόνων. Το 500 έχει περάσει στη νέα υβριδική εποχή έχοντας πλέον ακόμα έναν ρόλο ο οποίος είναι η βιωσιμότητα και η φιλικότητα προς το περιβάλλον, αρχές οι οποίες συμβαδίζουν με την Fiat τα τελευταία χρόνια.

Το Fiat 500 ακολουθεί τη φιλοσοφία της μάρκας με έξυπνες και πρακτικές λύσεις. Το υβριδικό σύστημα του αυτοκινήτου είναι υψηλής τεχνολογίας καθώς ο ηλεκτροκινητήρας BSG συνεργάζεται με τον θερμικό κινητήρα απόδοσης 70 ίππων και χαρίζουν στο 500 πολύ καλές επιταχύνσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Πλεονέκτημα ακόμα είναι ότι το βάρος του αυτοκινήτου παραμένει στα ίδια επίπεδα, ενώ μειώνεται το κόστος χρήσης.

Fiat 500 Hybrid

Με το Fiat 500 Hybrid μπορεί ο οδηγός να έχει ελεύθερη πρόσβαση στον Δακτύλιο, να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ η Fiat φροντίζει για την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χιλιόμετρα και την οδική ασφάλεια που προσφέρουν ηρεμία και ασφάλεια στον οδηγό. Το Fiat 500 Hybrid βγαίνει σε τέσσερις εκδόσεις (Cult, Club, Dolcevita, Red) και σε τέσσερις αντίστοιχες εκδόσεις Cabrio.

Fiat 500 Hybrid

Πέρα από το σημαντικά χαμηλότερο κόστος χρήσης που εξασφαλίζει το υβριδικό σύστημα, η σειρά του 500 Hybrid απολαμβάνει και επιπλέον έκπτωσης από 1.000 έως και 1.300 ευρώ στην τιμή αγοράς, καθιστώντας ακόμα πιο προσιτή την απόκτησή του μοντέλου. Οι τιμές αρχίζουν από τα 14.200 ευρώ με την έκπτωση στην πιο απλή έκδοση και φτάνουν τις 16.100 ευρώ στην κορυφαία έκδοση με έκπτωση 1.300 ευρώ.

Fiat 500 Hybrid

Fiat 500 Hybrid

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!