Οι τιμές των νέων υβριδικών Fiat 500X και Tipo

Οι τιμές των νέων υβριδικών Fiat 500X και Tipo

Οι τιμές των νέων υβριδικών Fiat 500X και Tipo
To υβριδικό σύστημα με 1.5 τούρμπο βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και ρύπους.

Την έναρξη διάθεσης των 500X Hybrid και Tipo Hybrid ανακοίνωσε η Fiat Ελλάς. Με το νέο υβριδικό σύστημα 48V, η ιταλική μάρκα υπόσχεται κατανάλωση χαμηλότερη από αυτή με τον 1.6 ντίζελ και ρύπους μειωμένους κατά 11% σε σχέση με τον 1.3 τούρμπο βενζίνης. Στην περίπτωση μάλιστα του Tipo Hybrid, ο οδηγός του απολαμβάνει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Τα 500X Hybrid και Tipo Hybrid εφοδιάζονται από το νέο τετρακύλινδρο 1.5 τούρμπο βενζινοκινητήρα, της οικογένειας FireFly. Η μέγιστη ισχύς ανέρχεται σε 130 ίππους και η ροπή στα 240 Nm. Συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 15 kW (20 ίππων), έναν μικρότερο ηλεκτροκινητήρα BSG, ο οποίος προσφέρει αθόρυβη και άμεση εκκίνηση του θερμικού κινητήρα και το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, 7 σχέσεων. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, ο κύριος ηλεκτροκινητήρας δίνει τη δυνατότητα κίνησης του αυτοκινήτου ακόμα και με τον θερμικό κινητήρα εκτός λειτουργίας για μικρές αποστάσεις έως 3 χλμ. και χαμηλές ταχύτητες κίνησης.

Fiat 500X Hybrid – Τιμές και εκδόσεις

Fiat 500X Hybrid

Το B-SUV αποκτά παράλληλα νέο σήμα στη μάσκα και την πόρτα του χώρου αποσκευών, ακολουθώντας τη σχεδιαστική γραμμή που εγκαινίασε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500. Το 500Χ Hybrid είναι διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, η οποία περιλαμβάνει τρεις τύπους αμαξώματος, Urban (με έμφαση στις αστικές μετακινήσεις), Cross (με έμφαση στον περιπετειώδη χαρακτήρα) και Sport (με έμφαση στο δυναμικό στιλ). Παράλληλα διαθέσιμες είναι και οι εκδόσεις Dolcevita που ξεχωρίζουν χάρη στην πανοραμική αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή. Χάρη στο νέο υβριδικό σύνολο, το 500X αποκτά ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, ενώ ιδιαίτερα χαμηλά είναι τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας (μεταξύ 83 και 100 ευρώ).

Οι τιμές του 500Χ Hybrid αρχίζουν από τα 24.700 ευρώ για την έκδοση εξοπλισμού Club, 25.700 ευρώ για την Cross, 26.700 ευρώ για την Red και 27.400 ευρώ για την Sport. Οι εκδόσεις Dolcevita κοστίζουν από 27.200 ευρώ.


FIAT Tipo Hybrid – Τιμές και εκδόσεις

Fiat Tipo Hybrid

Με το νέο υβριδικό σύνολο η οικογένεια του Tipo αποκτά την πλέον αποδοτική έκδοση της, με το σύνολο των Τipo Hybrid (Hatchback, Cross και Station Wagon) να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, αλλά και να απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζει στο σύνολο της την οικογένεια του μοντέλου, το Tipo Hybrid συνθέτει μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση στο C-Segment.

Οι τιμές του Tipo Hatchback Hybrid αρχίζουν από τα 24.650 ευρώ για τις εκδόσεις εξοπλισμού City Life και City Cross, 26.400 ευρώ για την Cross και 27.500 ευρώ για την Red Cross. To Tipo Station Wagon Hybrid κοστίζει από 24.400 ευρώ.

Ορισμένες τιμές περιλαμβάνουν όφελος προωθητικής ενέργειας Fiat, ενώ παρέχεται προστασία τιμής για τον πελάτη από την παραγγελία μέχρι και την παράδοση του αυτοκινήτου. Όπως και το σύνολο της γκάμας της μάρκας καλύπτονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!