Πλησιάζει η αποκάλυψη του Volkswagen Amarok

Πλησιάζει η αποκάλυψη του Volkswagen Amarok

Πλησιάζει η αποκάλυψη του Volkswagen Amarok
Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση, η γερμανική φίρμα δημοσίευσε τα επίσημα σκίτσα του νέου της επαγγελματικού οχήματος που αναμένουμε και στην Ελλάδα.

Το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του επερχόμενου Amarok. To γερμανικό pick-up αναμένεται πλήρως ανανεωμένο, με την παγκόσμια πρεμιέρα του να πλησιάζει, δίχως όμως να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες με τις πρώτες παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες για μετά το καλοκαίρι. Στη χώρα μας το Amarok αναμένεται να φθάσει το 2023.

Η Volkswagen ανανεώνει το στιλ του μοντέλου, με τα τελικά σκίτσα να δειχνουν τον εξωτερικό σχεδιασμό. Το pick-up επαγγελματικό μοντέλο θα διαθέτει ανανεωμένες λειτουργίες άνεσης, ενώ σύμφωνα με την ίδια τη γερμανική εταιρεία, θα προσφέρει καλύτερη συμπεριφορά εκτός δρόμου, ενώ παράλληλα το έργο του οδηγού θα γίνει πολύ πιο εύκολο χάρη στα νέα συστήματα υποβοήθησης.

Volkswagen Amarok

Το νέο Volkswagen Amarok θα φορά έναν V6 TDI κινητήρα και υπόσχεται πως θα αποδίδει άπλετη ροπή. Στόχος της εταιρείας είναι να κυριαρχήσει στην κατηγορία, σε τομείς όπως η άνεση, η φιλοσοφία λειτουργίας, και η συνδεσιμότητα.

Volkswagen Amarok

Η νέα γενιά του μοντέλου θα έχει κατά 10 εκατοστά μεγαλύτερο μήκος, φτάνοντας συνολικά στα 5,35 μέτρα. Στόχος είναι να προσφέρει μεγαλύτερο εσωτερικό και νέες δυνατότες εκμετάλλευσής του. Το Amarok παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2010 και έκτοτε έχει καταγράψει περισσότερες από 815.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Το όνομά του προέρχεται από τη γλώσσα των Ινουίτ, ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής, και σημαίνει λύκος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!