#ΜένουμεΣπίτι και διασκεδάζουμε με σκηνές από αγαπημένες ελληνικές σειρές! (vids)

Δημήτρης Βέργος
Το gazzetta.gr κάθεται σπίτι και ξαναβλέπει σκηνές από αγαπημένες ελληνικές σειρές που μας πρόσφεραν άφθονο γέλιο!

Η παραμονή μας στο σπίτι λόγω των μέτρων του COVID 19 συνεχίζεται. Κάθε μέρα που περνάει μας φαίνεται σαν την προηγούμενη και αυτή είναι μια αλήθεια. Ωστόσο, θέλοντας και μη, πρέπει να κάνουμε την καθημερινότητά μας στο σπίτι όσο πιο όμορφη γίνεται για να μην μας… πνίξουν οι τέσσερις τοίχοι.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι μας και να περάσουμε ευχάριστα. Μαγειρεύοντας, κάνοντας γυμναστική, ακούγοντας τη μουσική που μας αρέσει, αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά μας, διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο, σερφάροντας στο διαδίκτυο. Και φυσικά βλέποντας τηλεόραση!

Ειδικά αυτή την περίοδο οι σειρές έχουν πάρει… φωτιά! Το Netflix σίγουρα θα έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες, ωστόσο ακόμα μία επιλογή είναι να ξαναδούμε για… χιλιοστή φορά τις αγαπημένες μας ελληνικές σειρές! Όσες φορές και να τις βλέπουμε δεν τις βαριόμαστε ποτέ!

Ποιος άλλωστε μπορεί να βαρεθεί τις ατάκες του Κατακουζηνού, της Ελένης και όλων των υπόλοιπων χαρακτήρων του Κωνσταντίνου και Ελένης; Ποιος μπορεί να βαρεθεί τις ανεξάντλητες ατάκες από την Ντένη Μαρκορά στους Δύο Ξένους, ή από τον Ζάχο Δόγκανο στo Εκείνες και Εγώ; Και φυσικά την απίθανη τριάδα του Νικηφόρου, του Παύλου και του Μίμη στο 50-50! Τις στιγμές γέλιου που πρόσφερε το Παρά Πέντε με την Ντάλια, τη Θεοπούλα και όλους τους χαρακτήρες της σειράς, ή τα Εγκλήματα με τις μυθικές ατάκες από τη Σωσώ!

Εδώ στο gazzetta.gr καθόμαστε σπίτι και απολαμβάνουμε ξανά κάποιες από τις σκηνές που μας χάρισαν γέλιο από αγαπημένες ελληνικές σειρές του παρελθόντος. Βάλαμε έξι τυχαίες επιλογές σειρών μιας και η λίστα ήταν πραγματικά ανεξάντλητη... Ξαναθυμηθείτε τες μαζί μας!

Κωνσταντίνου και Ελένης

Δύο Ξένοι

Εκείνες και Εγώ

50-50

Παρά Πέντε

Εγκλήματα