Mε το δεξί η "αρκούδα"...

Book-nomikarios
O Βook-nomikarios μετά την κατάκτηση ΚΑΙ του Ρολάν Γκαρός απ' την Χάλεπ (έχοντας ήδη κερδίσει το Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης και το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης) ξεκινάει τα πονταρίσματά του και στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου με την πρεμιέρα αυτού.
Η Σαουδική Αραβία του 50άχρονου Ισπανού Pizzi έχει τον μέσο Salem που δεν ακούμπησε στη Βιγιαρεάλ ερχόμενος από την Αλ Χιλάλ, τον Fahad που μόλις πήγε στη Λεγκανές από την Αλ Ιτιχάντ και τον Yehya που επίσης πήγε στην Λεγκανές από την Αλ Νασρ. Ουσιαστικά όλοι παίζουν στην εγχώρια λίγκα. Για τη γηπεδούχο Ρωσία του Τσερτσέσοφ το κλίμα δεν είναι καλό. Στα φιλικά δεν βλέπονται οι Ρώσοι. Ρόστερ πάντως διαθέτουν. Πέραν του Cheryshev που ήταν αλλαγή στη Βιγιαρεάλ, οι άλλοι ήταν βασικοί στη ρωσική λίγκα. Οι Anton Miranchuk και Aleksey Miranchuk όντας πρωταθλητές με την Λοκομοτίβ δεν γίνονταν να μην κληθούν, ο Smolov είχε καλή σεζόν στην Κράσνονταρ, ενώ ο Dzyuba που δεν έπαιζε στη Ζενίτ είχε πάει δανεικός στην Άρσεναλ Τούλα για να βάλει 6 γκολ σε 12 ματς και να πάρει τα πάνω του. Dzagoev, Fernandes, Ignashevich και Golovin είχαν καλή σεζόν με την ΤΣΣΚΑ. Σε 3-6-1 θα πάει ο κόουτς. Η Ρωσία θα έχει τον κόσμο, ίσως κάποια σφυρίγματα υπερ της, καίγεται για το ματς της πρεμιέρας, επιρρεπής ομάδα στο λάθος η Σαουδική Αραβία καθώς στη λίγκα της δεν μαρκάρουν σωστά και από θέματα τακτικής είναι "ό,τι να'ναι", οπότε αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί μια στοιχειωδώς σοβαρή Ρωσία και να πάρει το τρίποντο.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ : ΡΩΣΙΑ - ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ -> 1 (1.45)
ΥΓ . Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr