Ξάνθη - Χανιά 1-1: «Μπλόκο» των Κρητικών στα Πηγάδια (vid)

Gazzetta team
Η Ξάνθη έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά στη Θράκη και σε συνδυασμό με τη νίκη του Λεβαδειακού στη Νίκαια επί του Ιωνικού, έμεινε τρίτη στη βαθμολογία της Super League 2.

Η Ξάνθη δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά και σε συνδυασμό με το «διπλό» του Λεβαδειακού στη Νίκαια, έμεινε τρίτη στη βαθμολογία της Super League 2, μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των play off.

Η Ξάνθη απείλησε στο 9' με την κεφαλιά του Τάσου Παπάζογλου που πέρασε άουτ, ενώ τα Χανιά απάντησαν στο 29' με το σουτ του Βασιλόγιαννη από δεξιά που απέκρουσε με υπερένταση ο Ίτσο. Στο 36' ο Πέτροβις ένιωσε ενοχλήσεις, μπήκε στη θέση του ο Βέρκερ, που εξελίχθηκε στον αρνητικό πρωταγωνιστή για την ομάδα του μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Γερμανός στο 45'+1' είχε δοκάρι σε κοντινή προβολή και στο αμέσως επόμενο λεπτό υπέπεσε σε πέναλτι, όταν έκανε χέρι μετά την κεφαλιά του Σουντουρά. Ο Διαμαντόπουλος στο 45'+34' σκόραρε από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1.

Ο Θανάσης Παπάζογλου που πέρασε στον αγώνα στο ημίχρονο έφερε στα ίσια το ματς στο 58', με την πλάτη, μετά από σέντρα του Δημούτσου και κόντρα των Κουτζαβασίλη - Ανδρέου. Πέντε λεπτά νωρίτερα ο Δημούτσος ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Αναστασόπουλου, αλλά ο Τζήλος θεώρησε πως δεν υπήρχε παράβαση.

Ο Τάτος απείλησε στο 71', στο 75' και στο 77' δίχως να καταφέρει να σκοράρει. Στο 86' ο Διαμαντόπουλος έχασε ευκαιρία για τα Χανιά, όταν το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο Σχρόιγεν στο 90' σούταρε άστοχα για τους γηπεδούχους, ενώ πάνω από το δοκάρι πέρασε το φάουλ του Μικελτάτζε στο 90'+2', στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

ΣΚΟΡΕΡ: 58' Θ. Παπάζογλου - 90'+3' πεν. Διαμαντόπουλος

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (36' λ. τρ. Βέρκερ), Τ. Παπάζογλου, Τσαμούρης (60' Έμπερτ), Μπριλάντε, Δημούτσος, Βόλτερς (46' Σχρόιγεν), Τάτος, Σιατραβάνης (84' Θυμιάνης), Καπνίδης (46. Θ. Παπάζογλου), Μικελτάτζε.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας (59' Γκίνο), Παναγιωτούδης (87' Καρτσαμπάς), Δημητριάδης (87' Νίκολιτς), Σουντουρά (78' Ουνγιαλίδης), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βαθμολογία της Super League 2: Ο Λεβαδειακός «σκαρφάλωσε» στο «-3» από την κορυφή (vids)