O «die hard» Ιωνικός έχει πάρει 9 βαθμούς από το 90' και μετά! (vids)

Gazzetta team
Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού βρήκε ξανά σήμερα γκολ που διαμόρφωσε αποτέλεσμα με την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας ή στις καθυστερήσεις
Ακόμη ένα φινάλε γκραν γκινιόλ μας επιφύλαξε σήμερα (28/3) κάποιος αγώνας του Ιωνικού, καθώς κέρδισε την Παναχαϊκή με 1-0 χάρις σε γκολ που σημείωσε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Πλέον σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύσει να είναι σύμπτωση και στη Νίκαια αποδεικνύονται πολύ σκληροί για να... πεθάνουν.
Η ομάδα οδηγεί την κούρσα της Super League 2 με 34 βαθμούς και οι 9 είναι κερδισμένοι από το 90' και έπειτα, δηλαδή στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας και τις καθυστερήσεις. Πιο αναλυτικά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πήραν την ισοπαλία με Τρίκαλα, Διαγόρα (από 1 κερδισμένος βαθμός σε κάθε ματς), επικράτησε της Παναχαϊκής εντός και εκτός έδρας (από 2 κερδισμένοι βαθμοί) και έφτασε στην επική ανατροπή των Τρικάλων όπου στο 90' ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο αργότερα έφτασε στη νίκη με 3-2.
Ας θυμηθούμε πότε στη Νίκαια... χτύπησαν σαν την κόμπρα.
*Στις 24 Ιανουαρίου υποδέχθηκαν τα Τρίκαλα και μέχρι τις καθυστερήσεις ήταν πίσω στο σκορ με 1-0. Ομως στο 89' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πλατέλλα. Ο Κάστρο το εκτέλεσε εύστοχα ακριβώς με τη συμπλήρωση του 90ου λεπτού και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 1-1.
*Μόλις 3 ημέρες μετά η ομάδα έπαιξε στη Ρόδο. Μέχρι το 90'+4' έχανε με 1-0, όμως τότε ο Κάστρο με διπλή προσπάθεια «έγραψε» το 1-1 και ο Ιωνικός έφυγε με αποτέλεσμα από το «Σμαραγδένιο Νησί».
*Στις 7 Φλεβάρη επικράτησε, όπως και σήμερα, της Παναχαϊκής με 1-0 αλλά αυτή τη φορά στην Πάτρα. Ξανά στις καθυστερήσεις το ματς ήταν χωρίς σκορ, όμως στο 90'+8' ο Ομάρ πήρε το «ριμπάουντ» μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο που χτύπησε στο δοκάρι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
*Στις 13 Μαρτίου είδαμε στα Τρίκαλα μία επική ανατροπή. Στο 90' (89:57 για την ακρίβεια) ο Μάναλης με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε σε 2-2. Ομως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ακόμη πει την τελευταία τους λέξη, καθώς στο 90'+5' ο Κάστρο με προβολή έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και «έγραψε» το τελικό 3-2 υπέρ του Ιωνικού.
*Μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα, όπου το 1-0 επί της Παναχαϊκής διαμορφώθηκε στο 90'+3', όταν ο Μάναλης πήρε το «ριμπάουντ» μετά από το σουτ του Πλατέλλα που η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στα παραπάνω μπορούμε να «προσθέσουμε» και ορισμένα άλλα αποτελέσματα όπως το 3-1 κόντρα στο Διαγόρα που διαμορφώθηκε στο 89' και το 90'+6', όμως η ουσία είναι πως ο Ιωνικός έχει πάρει από το 90' και μετά τους 9 από τους 34 βαθμούς του στη σεζόν, σε μόλις 17 ματς, καθώς στα 5 βρήκε γκολ που διαμόρφωσε αποτέλεσμα στο τελευταίο τους λεπτό ή τις καθυστερήσεις.