Tρίκαλα - Χανιά 0-2 (vid)

Gazzetta team
Tρίκαλα - Χανιά 0-2 (vid)

bet365

Μέσα σε ένα τέταρτο τα Χανιά... τελείωσαν τα Τρίκαλα με τον Κάρλος να ανοίγει το σκορ στο 10' και τον Ζώγκα να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 24'! Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη επικράτηση για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μακριά από την Κρήτη.

Τα Χανιά χρειάστηκαν μόλις 10' για να ανοίξουν το σκορ! Ο Κάρλος έγινε δέκτης της μπάλας από την όμορφη κάθετη του Δημητριάδη, τελειώνοντας άψογα τη φάση.

Το 0-2 διαμορφώθηκε στο 24' με τον Δημητριάδη να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Κάρλος να σουτάρει πάνω στα σώματα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ζώγκας πήρε την μπάλα και την έστειλε για 2η φορά στα αντίπαλα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που αποτυπώνεται και από το σκορ.

Οι αλλαγές που έκανε ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν βοήθησαν την ομάδα του, όσο περνούσε ο χρόνος ο ρυθμός έπεφτε κι έτσι έμεινε το 0-2.

Ετσι, η 17η αγωνιστική βρίσκει τα Τρίκαλα στους 16 βαθμούς ενώ οι Κρητικοί ανέβηκαν στην 6η θέση με 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Νιάρος, Σιλβάνοστο (46΄Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (46΄Πέλκας), Παπαγεωργίου, Σταματής (67΄Πανίδης), Κεχαγιάς (46΄Πιαστόπουλος), Ζώγκος, Ευθυμίου

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καμαρά, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Μπραμπίγια, Κάρλος, Δημητριάδης (60΄Παναγιωτούδης), Πλέγας, Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλο

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα