Super League 2: Μόνο 4 από τις 12 ομάδες δεν έχουν αλλάξει προπονητή

Gazzetta team
Η κατηγορία «τρέχει» μόλις 2 μήνες και 15 ματς, αλλά οι πάγκοι της είναι κάτι παραπάνω από... ηλεκτρικοί
Κάτι παραπάνω από... ηλεκτρικοί είναι οι πάγκοι στη Super League 2 και ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είναι το τελευταίο, χρονικά, «θύμα» τους αφού αποχώρησε από εκείνον της Παναχαϊκής μετά το 0-0 κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι Αχαιοί είναι η ομάδα με τις περισσότερες αλλαγές στη σεζόν αφού άλλαξαν προπονητή και πριν την έναρξή της (πλην υπηρεσιακών), ενώ μόνο 4 από τις 12 ομάδες (ο Εργοτέλης, ο Ιωνικός, ο Διαγόρας και η Δόξα Δράμας) παραμένουν με τον ίδιο κόουτς.
Παρότι μάλιστα έχουν παρέλθει μόλις 2 μήνες από την έναρξη της χρονιάς και έχουν παιχθεί 15 αγωνιστικές, αριθμός σχετικά μικρός. Συνολικά, μαζί με τους υπηρεσιακούς, έχουν υπάρξει 12 αλλαγές τεχνικής ηγεσίας, ενώ ήδη 2 προπονητές (οι Νίκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μάγγος) έχουν κοουτσάρει στην κατηγορία με 2 διαφορετικές ομάδες.
Ας δούμε λοιπόν ξεχωριστά τα τεκταινόμενα...
*Ο εκ των πρωτοπόρων Εργοτέλης δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε κάποια αλλαγή. Ο Γιάννης Ταουσιάνης παραμένει ακλόνητος στη θέση του και «τρέχει» ρεκόρ 9-1-5.
*Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ιωνικό, τον έτερο της κορυφής. Ο Δημήτρης Σπανός συνεχίζει από την αρχή της χρονιάς και το δικό του ρεκόρ είναι 8-4-3.
Λεβαδειακός ξεκίνησε τη χρονιά με τον Σωτήρη Αντωνίου, που όμως αποχώρησε μετά από 10 ματς (4-5-1). Τον 46χρονο διαδέχθηκε ο Τζουζέπε Σανίνο που συμπλήρωσε ήδη 5 παιχνίδια στον πάγκο των Βοιωτών (3-1-1).
*Ακλόνητος στη θέση του είναι και ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο κόουτς του Διαγόρα Ρόδου που λογίζεται εκ των ευχάριστων εκπλήξεων της σεζόν συνεχίζει από την αρχή της χρονιάς και έχει φέρει την ομάδα σε τροχιά play off (7-5-3).
Ξάνθη αντίθετα ξεκίνησε με τον Τόνι Πόποβιτς, που απομακρύνθηκε μετά από 9 αγώνες (4-3-2). Στον αμέσως επόμενο στον πάγκο βρέθηκε ο «υπηρεσιακός» ο Ρένος Δημητριάδης (0-0-1) και έκτοτε τα «ηνία» έχει ο Μπάμπης Τεννές (3-2-0).
*Τα Χανιά ξεκίνησαν με τον Αλέκο Βοσνιάδη, όμως εκείνος αποχώρησε ύστερα από 10 αγώνες και μία ήττα στη Λάρισα (2-3-5). Τον διαδέχθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος που σε 5 παιχνίδια έχει ρεκόρ 3-1-1.
Νίκος Παπαδόπουλος που πλέον βρίσκεται στα Χανιά είχε αναλάβει την Παναχαϊκή πριν την έναρξη της χρονιάς, αντί του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Στην Πάτρα έμεινε για 10 αγώνες (3-5-2), οπότε και τον αντικατέστησε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος (1-2-2) που και εκείνος αποτελεί πια παρελθόν. Θα τον διαδεχθεί ο Χρήστος Καραπίτσος.
Απόλλων Λάρισας άρχισε τη σεζόν με τον Γιάννη Μάγγο, ο οποίος όμως παραιτήθηκε μετά από 5 αγώνες (0-2-3). Ο Γιάννης Τσακμακίδης ήταν στον πάγκο σε ένα παιχνίδι (1-0-0) και έκτοτε τα «ηνία» πήρε ο Κώστας Φραντζέσκος (2-4-2).
*Στα Τρίκαλα πριν από μερικές ημέρες υπήρξε το «επεισοδιακό διαζύγιο» με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη (3-6-5) και στη χθεσινή (17/3) ήττα στη Δράμα τα «ηνία» είχε ο «υπηρεσιακός» Βασίλης Καλογιάννης.
Δόξα Δράμας συνεχίζει με τον Θανάση Κολιτσιδάκη (4-2-8), ο οποίος πήρε «βαθιά ανάσα» μετά το χθεσινό 1-0 επί των Τρικάλων.
*Αντίθετα στον ΟΦ Ιεράπετρας αποδείχθηκε σύντομη η παρουσία του Μανώλη Παπαματθαιάκη (0-2-3) και μετά την αποχώρησή του ανέλαβε ο Τιμόθεος Καβακάς (2-2-6).
*Προπονητή έχει αλλάξει και ο ουραγός ΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς ξεκίνησε με τον Δημήτρη Μπέλα (0-3-3), αλλά στις αρχές Φεβρουαρίου τον διαδέχθηκε ο Γιάννης Μάγγος (1-2-6) που είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας.