Δόξα Δράμας - Χανιά 0-1: Κυρίαρχοι στην Δράμα οι Κρητικοί (vids)

Gazzetta team
Χάρη στο γκολ του Βασιλόγιαννη, τα Χανιά έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Δόξας Δράμας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 10’ ο Παναγιωτούδης δοκίμασε το σουτ από αρκετά μακριά, με την μπάλα να χτυπάει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Στεφανάκου. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 26χρονος μέσος με μακρινή βρήκε τον Βασιλόγιαννη, ο οποίος βρέθηκε μπροστά από τον Στεφανάκο και με όμορφο πλάσε, τον «κρέμασε» για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 38’ όταν ο Κουκόλης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Κουτζαβασίλη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Δραμινοί προχώρησαν σε δύο αναγκαστικές αλλαγές μέσα σε 7 λεπτά λόγω τραυματισμών!

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε, με τα Χανιά να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες για γκολ. Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βασιλόγιαννης βγήκε τετ-α-τετ όμως το γύρισμα του προς τον Διαμαντόπουλο δεν ήταν καλό με τον Στεφανάκο να μπλοκάρει και να χάνεται η ευκαιρία για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση τους αλλά ούτε στο 79' κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν Σωτηράκος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βασιλόγιαννης επιχείρησε το σουτ, καθώς ο Στεφανάκος του είπε «όχι» με σωτήρια επέμβαση.

Ωστόσο, το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους κι έτσι η ομάδα των Χανίων έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Δράμα, σκαρφαλώνοντας με αυτόν τον τρόπο στην 7η θέση. Από την άλλη η Δόξα Δράμας, παρέμεινε στην 9η θέση με 11 βαθμούς.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου (20’ λ.τ. Μπολάκης), Μαυριάς, Παρασκευάς (46’ Πινδώνης), Χάμοντ (13’ λ.τ. Μακντόναλντ), Μενσά, Αγγελόπουλος, Βάντερσον (71’ Κουτσιανικούλης), Μπαράνκο (46’ Σαμπανίδης).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Καμαρά (74’ λ.τ. Ανδρέου), Παναγιωτούδης, Πλέγας, Δημητριάδης (55’ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (90’ Ζιούλης), Μασένα, Διαμαντόπουλος (74’ Μπραμπίγια).