ΑΕ Καραϊσκάκης - Ξάνθη 0-1: Κυρίαρχοι στην Άρτα οι Ακρίτες (vids)

Gazzetta team
Κυρίαρχη ήταν η Ξάνθη στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Έμπερτ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ακρίτες να χάνουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ. Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα ο Έμπερτ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, αλλά είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι του Μπουργάνη.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι περισσότερες προσπάθειες εξουδετερώθηκαν από τον πορτιέρε της Ξάνθης, Ίζο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα με τις δύο ομάδες να αναζητούν τον τρόπο για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης για την επίτευξη ενός τέρματος. Η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι, ο Μπουργάνης απέκρουσε την εκτέλεση του Έμπερτ, αλλά ο ίδιος στην επαναφορά έκανε το 0-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων κι έτσι η Ξάνθη με αυτούς τους τρεις βαθμούς έφτασε τους εννέα, ούσα στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Καραϊσκάκης παραμένει τελευταίος με μόλις τρεις βαθμούς.

Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Φαν Ίπερεν, Ρουμπάγκουκα, Δούμτσιος, Μαραθωνίτης, Παπανίκου, Κόκας, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς.

Ξάνθη (Τόνι Πόποβιτς): Ίζο, Παπάζογλου, Τεσίγια, Καπνίδης, Γκαρσία, Βέρκερ, Σχρόεϊεν, Μπριλάντε, Σιατραβάνης, Έμπερτ.