Χανιά - Τρίκαλα 1-2 (vid)

Gazzetta team
Χανιά - Τρίκαλα 1-2 (vid)

bet365

Απίθανη ανατροπή, απίθανο διπλό για τα Τρίκαλα, που χάρη σε δύο γκολ των Σουλιώτη, Αλμπάνη στο 82' και το 84' πέρασαν από τα Χανιά (1-2) και έφτασαν στη 2η θέση της Super League 2!

Από τη διαφαινόμενη «κόλαση», στον… παράδεισο της 2η θέσης, 94 δευτερόλεπτα δρόμος για τα Τρίκαλα. Το σύνολο του Αποστόλη Χαραλαμπίδη αποδείχθηκε πολύ σκληρό για να ηττηθεί για δεύτερη σερί αγωνιστική (1-3 από τον Λεβαδειακό) κι αντ’ αυτού έφυγε με «χρυσό» τρίποντο από τα Χανιά, με μία από τις ανατροπές της χρονιάς.

Οι Θεσσαλοί βρίσκονταν πίσω στο σκορ από το 41’ και το εύστοχο πέναλτι του «καυτού» Διαμαντόπουλου, ο οποίος έχει σκοράρει τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του Αλέκου Βοσνιάδη. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι τα Χανιά θα «ντουμπλάρουν» τις φετινές νίκες τους και θα κάνουν το δικό τους άλμα εξάδας, οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω-κάτω. Πρώτα με κεφαλιά του Σουλιώτη στο 82’ και δύο λεπτά αργότερα με το σουτ του Αλμπάνη, τα Τρίκαλα πήραν το θριαμβευτικό διπλό και εκτοξεύτηκαν στη 2η θέση, ισόβαθμοι με τον Ιωνικό και στο -1 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας, Παναγιωτούδης, Κάρλος (65′ Μασένα), Σουντουρά (55′ Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

ΑΟ Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής, Νιάρος, Κεχαγιάς (72′ Ελευθεριάδης), Παπαγεωργίου, Σκόνδρας (65′ Αλμπάνης), Πέλκας (80′ Ντιαλόσι), Φασίδης (46′ Ευθυμίου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα