Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη 1-1: Εσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις ο Απόλλων Λάρισας (vids)

Gazzetta team
Με αυτογκόλ του Μάθιου Γιούρμαν ο Απόλλων Λάρισας ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα κι έτσι μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας με την Ξάνθη, για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Στο 14’ ο Σιατραβάνης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έγινε αποδέκτης της μπάλας κι εν συνεχεία σκόραρε. Παρ’ όλα αυτά ο Κουκούλας ακύρωσε λανθασμένα το γκολ του 28χρονου μεσοεπιθετικού ως οφσάιντ. Παρ’ όλα αυτά ένα λεπτό αργότερα οι Ακρίτες σκόραραν και πάλι. Ο Παπάζογλου έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στην περιοχή εκεί όπου ήταν ο Μπριλάντε, με τον τελευταίο να στέλνει ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Λάρισας, ήταν πιο κινητικός ψάχνοντας απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης ενώ η Ξάνθη προσπαθούσε να διατηρήσει το προβάδισμα. Τελικά, η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από από κόρνερ του Μπαλογιάννη η μπάλα βρήκε στον Μάθιου Γιούρμαν κι αυτός άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, για το τελικό 1-1.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Γλύκος Τζοβάρας, Αθανασιάδης, Χατζής, Σκούμπρας, Μόρας, Λίταινας, Καρρίκι, Γκόλιας, Μπάλλας, Μπαστιάνος.

Ξάνθη (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Γκαρσία, Τσαμούρης, Παπάζογλου Αθ., Τάτος, Παπάζογλου Αν., Στάθης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Βέρκερ, Σιατραβάνης.