Φιλική νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου ο Απόλλωνας Λάρισας

Gazzetta team
Παρότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, ο Απόλλωνας Λάρισας κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση.

Παίζοντας χωρίς 9 παίκτες (Μόρας, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Μπούσης, Μπάμπης, Παυλής, Φρανσουά, Μάρτινς και Νούσιος), ο Απόλλωνας Λάρισας επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Φιλιππούπολη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπαράνκο στο 39', σκορ που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Λίταινα στο 73' ο οποίος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Τασιούλη μετά από ασίστ του Λίταινα.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Αστράς (Πρίφτης 46’), Τζοβάρας (72’ Τασιούλης), Λουκάς (46’ Καμπέρης), Καρίκι, Οκάν, Σκούπρας, Χατζής, Μπάλλας, Μπαστιάνος (60’ Μπαλογιάννης), Σούλτσε (26’ λ.τ. Γκουντρουμπής, 80’ Μπρέμπος), Νύκταρης (46’ Λύταινας).

Ολυμπιακός Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Λαδάς (79’ Κωνσταντίνου), Γραικός (49’ Παπακώστας), Μπουτζίκος (88’ Ν’Κόα), Γιαννίτσης (74’ Πατρώνης), Ρόκας (46’ Φιλίποβιτς), Αγρόδημος (89’ Κάβουρας), Σκοπελίτης (64’ Βουκελάτος), Κόλα.