Απόλλων Πόντου - Καραϊσκάκης 1-3

Gazzetta team
Νικηφόρα πέρασε από την Καλαμαριά η ΑΕ Καραϊσκάκης επικρατώντας με 3-1, αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα της Άρτας μέσα στην πρώτη εξάδα.

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕ Καραϊσκάκης στην έδρα του ουραγού Απόλλωνα Πόντου με 1-3, βάζοντας τις βάσεις της νίκης από το πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στην πρώτη καλή στιγμή τους στο ματς, στο 27' όταν ο Χατζηστραβός έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κυβελίδης έπιασε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μαλέσιου.

Πέντε λεπτά αργότερα, στο 32' η ομάδα του Καραϊσκάκη έβαλε τις βάσεις της νίκης φτάνοντας στο 0-2, με σκόρερ τον Κούστα, με τον Απόλλωνα Πόντου να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει τρία λεπτά αργότερα αλλά το σουτ του Φράγκου από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο 51' ο Καραϊσκάκης έχασε τεράστια ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αλλά ο Κυβελίδης από πολύ κοντά δεν βρήκε στόχο και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χριστοδούλου μείωσε σε 1-2 για τον Απόλλωνα Πόντου.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ο Καραϊσκάκης κράτησε. Μάλιστα, στο 86' «κλείδωσε» το τρίποντο με τον Αλμπάνη παίρνοντας τη νίκη (1-3) που τον διατηρεί σταθερά μέσα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαΐτζίδης): Μαλέσιος, Λάσκοφ, Αμαραντίδης, Φράγκος, Τουρσίδης, Χριστοδούλου, Καλογέρης, Τσουμάνης, Χατζηαθανασίου, Γιαννακόπουλος (66' Χατζηκωνσταντίνου), Καλλίας

Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μέλκα, Παπανίκου (65' Καψάλης), Καραγιαννίδης, Καπίας, Παναγιώτου, Μέτσε, Μασούρας, Ψιάνος, Χατζηστραβός, Κούστα, Κυβελίδης