Super League 2: Τεσσάρες από Παναχαϊκή και Εργοτέλη!

Gazzetta team
Η Παναχαϊκή με τον Απόλλωνα Λάρισας και ο Εργοτέλης με την Κέρκυρα σημείωσαν νίκες με σκορ 4-0 στα εναρκτήρια ματς της αγωνιστικής της SL2.
Η Παναχαϊκή επικράτησε 4-0 εντός του Απόλλωνα Λάρισας. Βρήκαν δίχτυα στο 4′ ο Ανάκογλου με σουτ, στο 15′ & το 32′ ο Μυτίδης με σουτ και στο 83′ ο Μασούρας με σουτ. Στο 65' αποβλήθηκε με κόκκινη ο Γκουστάβο του Απόλλωνα Λάρισας.
Παναχαϊκή (Σπυρόπουλος): Ατανάκοβιτς, Πατάπης, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Ιντζόγλου, Παπατόλιος (84′ Κόκας), Μαυριάς (68′ Φροξυλιάς), Ανάκογλου (72′ Μασούρας), Σιατραβάνης & Μυτίδης.
Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Σουλιώτης (46′ λ.τ Καρατάσιος), Καρρίκι, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ναζίμ (46′ Μπρέμπος), Λίταινας, Μπαστακός (66′ Γκουντρουμπής), Σιφναίος & Γκουστάβο.
Ο Εργοτέλης εκτός έδρας νίκησε 4-0 την Κέρκυρα. Χατ τρικ από τον Έφορντ που βρήκε δίχτυα στο 29', το 47' και στο 71' με σουτ και γκολ του Μπαράτα στο 34' με σουτ.
Επίσης οι Κρητικοί έχασαν πέναλτι. Στο 23′ ο Ροβίθης εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Μπουτσάκης, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Παγκράτης το απέκρουσε.
Κέρκυρα (Θεοδοσιάδης): Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτούδης (46′ Ντενικόλο), Γκίτσης, Πέδρο Ραφαέλ, Γεωργακόπουλος, Νικολούδης, Γκασίδης, Μίσκου & Λεπενιώτης.
Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Ντομινίκ, Πεΐος, Κοιλιάρας (67′ Μποτέ), Τσέλιος, Μπουτσάκης (60′ Κατσούρι), Μπουρσέλης, Έφορντ (75′ Ραμέζ), Ροβίθης & Μπαράτα.