Απόλλων Πόντου - Απόλλων Σμύρνης 0-5

Gazzetta team
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά ο Απόλλωνας Σμύρνης επικρατώντας με 5-0 και ανεβαίνοντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Όταν έχεις ως στόχο την άνοδο στην Super League δεν γίνεται να μην κερδίσεις τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Απόλλωνας Σμύρνης θέλει να ανέβει και το έδειξε και στην Καλαμαριά, περνώντας με το άνετο 5-0. Ένα σκορ που δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι μια κλάση ανώτεροι. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Ριζούπολης έφτασε τους 27 ανεβαίνοντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και 3 πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Στα του αγώνα τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 4-0. Την αρχή έκανε ο Κολ στο 19' για να έρθει ο Μπεντινέλι να κάνει το 0-2 στο 20'. Στο 28' ο Ιωαννίδης με πέναλτι έκανε το 0-3, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (38'), ο Μπεντινέλι πέτυχε το 0-4 σκοράροντας για δεύτερη φορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας Σμύρνης κατέβασε ταχύτητα, κάνοντας ωστόσο με τον Κραγιόπουλο στο 64' το 0-5.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : Προφυλλίδης, Δαλιανόπουλος, Καλλίας, Στόικος, Φράγκος, Τουρσίδης, Καλογέρης, Αναστασιάδης (85' Μουρατίδης), Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Γιαννακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσαμπούρης, Ρώσση, Ζησόπουλος, Λαρέα, Γκίνο, Μπλάζιτς (65' Γιαννιτσάνης), Κολ (46' Πατράλης), Μπεντινέλι (46' Κραγιόπουλος), Ιωαννιδης, Μαρκόβσκι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ