Ντάτκοβιτς: «Θέλω να μείνω στην Καρταχένα»

Ο Τόνι Ντάτκονιτς εξέφρασε την επιθυμία παραμονής στην Καρταχένα, σημείωσε όμως ότι πρώτα θα πρέπει να συμφωνήσει η ισπανική ομάδα με τον Άρη.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τον Άρη το καλοκαίρι του 2020 υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ωστόσο, δεν βρήκε αγωνιστικό ρόλο και τον περασμένο Γενάρη παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Καρταχένα με option αγοράς αντίστοιχη του ποσού (120.000 ευρώ) που κατέβαλε ο Άρης για την αγορά των δικαιωμάτων του. Εκεί βρήκε πρωταγωνιστικό ρόλο και πλέον η ισπανική ομάδα θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς και παράλληλα να συμφωνήσει με τον ίδιο τον παίκτη.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «efesista.es», ο Τόνι Ντάτκοβιτς δεν έκρυψε την επιθυμία παραμονής του στην ισπανική ομάδα. «Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, οπότε η Καρταχένα θα πρέπει να τα βρει με τον Άρη. Από την πλευρά μου, μπορώ να πω θέλω να παραμείνω στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος (με τον ρόλο μου) κι ελπίζω να μείνω. Θέλω να τελειώσει σύντομα το θέμα για να πάω ήρεμος για διακοπές», είπε και συμπλήρωσε. «Είμαι χαρούμενος στην Καρταχένα, το ίδιο και η οικογένειά μου. Μίλησα με το κλαμπ και τους είπα ότι θα ήθελα να μείνω γιατί νιώθω σαν στο σπίτι μου».