Κάιπερς: «Να τελειώσει η σεζόν και θα δω για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς, κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε στη Nova για το αν παραμείνει ή όχι στον href="https://www.gazzetta.gr/teams/olympiakos" target="_blank">Ολυμπιακό, σχολίασε το href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1580774/aek-olympiakos-1-5-vids" target="_blank">1-5 κόντρα στην ΑΕΚ και το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Ένωση, αλλά και για την διάταξη που του ταιριάζει περισσότερο.

Για την εμφάνιση του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί έπαιξα. Ήταν λίγο δύσκολο γιατί παίξαμε παίκτες που δεν είχαμε πολλούς αγώνες, αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι».

Για το εάν του ταιριάζει το 4-4-2:

«Ναι μου αρέσει πολύ γιατί είμαι λίγο πιο ελεύθερος αλλά μ' αρέσει και το 4-3-3».

Για το εάν παίζει κυρίως για τους συμπαίκτες του:

«Προσπαθώ και φυσικά είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ματς με την ΑΕΚ και εάν είναι «παγίδα» το 5-1:

«Εκείνο το παιχνίδι τέλειωσε, ακολουθεί ένα άλλο. Θέλουμε ξανά τη νίκη θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ετοιμαζόμαστε και για το Κύπελλο».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό:

«Δεν ξέρω ακόμα θα δούμε. Τώρα θα τελειώσουμε τη σεζόν, μετά έχουμε διακοπές και θα δούμε».

src="https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddsw24mjj022ya7&playlistId=v-cawts7kt8sux-sf" sandbox="allow-scripts allow-same-origin allow-popups" frameborder="0" width="16" height="9" layout="responsive"> layout="fill" src="https://player.glomex.com/glomex-placeholder.png" placeholder="">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1587236/valmpoyena-na-sas-kanoyme-yperifanoys-pic" target="_blank">Βαλμπουενά: «Να σας κάνουμε υπερήφανους» (pic)

href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1587107/olympiakos-senario-gia-mpastos-apo-aravia-kai-i-anazitisi-toy-mpentalemp" target="_blank">Ολυμπιακός: Το σενάριο για Μπάστος από Αραβία και η αναζήτηση του Μπενταλέμπ

href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1587103/olympiakos-oi-dyo-ekdohes-toy-martins-gia-ntermpi-me-tin-aek" target="_blank">Ολυμπιακός: Οι δύο εκδοχές του Μαρτίνς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ