Βόλος: Στην Ουτρέχτη ο Δουβίκας!

Gazzetta team
Ο Βόλος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ουτρέχτη, αποδεχόμενος την επιθυμία του Έλληνα φορ να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε στον ολλανδικό σύλλογο ο 21χρονος επιθετικός.

Όπως είχατε διαβάσει, η Ουτρέχτη είχε μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Τάσου Δουβίκα με την ολλανδική ομάδα να ολοκληρώνει τελικά τη μεταγραφή του επιθετικού του Βόλου. Η συμφωνία ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, μεγάλο μέρος του οποίου θα πάρει και ο Αστέρας Τρίπολης που διατηρούσε επίσης σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη.

Στην ανακοίνωσή του ο Βόλος τονίζει πως επιθυμία του συλλόγου ήταν η παραχώρηση του παίκτη στον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Βολιώτες σεβάστηκαν την επιθυμία του Δουβίκα να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, ολοκληρώνοντας έτσι τη μετακίνησή του στην Ουτρέχτη.

Η φετινή σεζόν ήταν άκρως παραγωγική για τον Δουβίκα, ο οποίος σε 32 συμμετοχές με τον Βόλο σημείωσε 13 τέρματα, έχοντας και τρεις ασίστ. Επιδόσεις που τον έβαλαν στο μάτι της Ουτρέχτης, κάνοντας έτσι το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Ο 21χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ολλανδικός σύλλογος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τη μεταγραφή του Δουβίκα στην Ουτρέχτη:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ολλανδική Ουτρέχτη.

Επιθυμία της ΠΑΕ Βόλος ήταν να μεταγραφεί ο Τάσος Δουβίκας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα ανοίγει ο δρόμος στον Τάσο Δουβίκα για μία λαμπρή καριέρα και για την καθιέρωσή του στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Τάσο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες».

Η Ουτρέχτη, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της υποδέχθηκε τον Δουβίκα με μια ελληνική φράση, καλωσορίζοντας τον στα ελληνικά: