Ατρόμητος: Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ

Μάκης Σταθάτος
Την πρώτη του νίκη στα πλέι ουτ αλλά και επί ημέρων Σάββα Παντελίδη αναζητά ο Ατρόμητος απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΛ (10/4, 19:30) στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική των πλέι άου και ψάχνει την πρώτη του νίκη έπειτα από 8 αγώνες. Η τελευταία νίκη των Περιστεριωτών ήταν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 31 Ιανουραρίου.

Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς των playout της Super League Interwetten με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου και Μάτιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κιβρακίδης και Χαρίσης που ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας ενώ για λόγους τακτικής δεν συμπεριλήφθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, η ομάδα του Περιστεριού αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί.