Άρης: Ο Σάσα με την ιστορική φανέλα του Γκάλη

Gazzetta team
Ο αμυντικός χαφ του Άρη, Λούκας Σάσα, φωτογραφήθηκε με την ιστορική φανέλα του Νίκου Γκάλη, της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88, αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ.

Ο Λούκας Σάσα υπέγραψε στον Άρη μέχρι το 2024 και λίγο αργότερα φωτογραφήθηκε με τη θρυλική φανέλα της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88. Αυτή με το Νο6, που φορούσε ο Νίκος Γκάλης.

Όπως ανέφερε ο ΑΣ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ είναι μία οικογένεια κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία. Όπως έγινε τη Δευτέρα 22/3, όταν ο Λούκας Σάσα «φόρεσε» την πανοπλία του Αυτοκράτορα!

Η Δευτέρα είναι μία χαρούμενη μέρα για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας και αμυντικούς χαφ της Super League, ο Λούκας Σάσα, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για ακόμα τρία χρόνια. Μία εξέλιξη που γεμίζει χαρά άπαντες και δείχνει ότι το μονοπάτι κορυφής που βαδίζει ο ΑΡΗΣ είναι πλέον «μονόδρομος».

Στο πλαίσιο της υπογραφής του νέου συμβολαίου, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έδωσε στον 31χρονο Βραζιλιάνο τη θρυλική φανέλα της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88. Ο Σάσα τη δέχτηκε με χαρά και φωτογραφήθηκε μ’ αυτήν, στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτό το κειμήλιο πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι φίλου του ΑΡΗ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης και Λούκας Σάσα μαζί έως το 2024

ΠΑΕ Άρης: «Θέλαμε να τον κρατήσουμε… δεν μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό»

Σάσα: «Έρχεται η ώρα του Άρη, το βλέπει όλη η Ελλάδα!»

Λούκας Σάσα: Η (ωραία) τρέλα δεν πάει στα βουνά…