Ισά για Καμαρά στο gazzetta.gr: «Αναληθή και ψευδή όσα λέγονται »

Μέσω δήλωσής του στο gazzetta.gr, ο Πιέρ Ισά, βάζει στοπ στις φήμες ότι ο Μαντί Καμαρά αλλάζει ατζέντη ενόψει ενός ιδιαιτέρως... καυτού καλοκαιριού που αναμένεται να έρθει για τον ίδιο.

Αναμφισβήτητα ο Μαντί Καμαρά αποτελεί ένα «διαμάντι» που κοστίζει πολλά - πολλά εκατομμύρια. Το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να είναι ιδιαίτερα... καυτό για τον μέσο από το Γουϊνέα.

Ήδη ουκ ολίγοι μάνατζερ ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του - όπως ακούγεται τουλάχιστον, Ωστόσο, αν κάποιοι θέλουν να εμπλακούν στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπολογίζουν χωρίς τον «ξενοδόχο». Στην προκειμένη περίπτωση, χωρίς τον ατζέντη του παίκτη, Πιέρ Ισά και την εταιρία Playeleven όπου και ανήκουν τα δικαιώματά του.

Μάλιστα, ο Πιέρ Ισά, μέσω δήλωσής του στο gazzetta.gr, θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας ότι η συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίζεται κανονικά.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει στη προσοχή μας διάφορα αναληθή και ψευδή δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στη συνεργασία της εταιρίας μας και το τρέχων συμφωνητικό μας με τον κ. Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά, επαγγελματία ποδοσφαιριστή από την Γουινέα ο οποίος αγωνίζεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα δημοσιεύματα αυτά προκαλούν μια άνευ λόγου σύγχυση και παραπληροφόρηση με αποτέλεσμα να έχουμε δεχτεί αρκετά αιτήματα από τα ΜΜΕ προκειμένου να αποσαφηνίσουμε τις πληροφορίες αυτές. Για τον λόγο αυτό η Playeleven Sports Management διευκρινίζει ότι ο κ. Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά εκπροσωπείται, βάσει συμβολαίου και μέχρι τη λήξη αυτού από εμάς, όπως ακριβώς ορίζουν οι όροι του και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες της FIFA.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά εκπροσωπείται από την Playeleven Sports Management τα τελευταία 5 χρόνια και η συνεργασία μας συνεχίζεται».

Τονίζουμε, επίσης, πως ο παίκτης ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του και με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024.