Μονεμβασιώτης στο gazzetta.gr για Παράσχο: «Ξεκατίνιασμα που δεν ταιριαζει σε έναν σοβαρό άνθρωπο»

Μονεμβασιώτης στο gazzetta.gr για Παράσχο: «Ξεκατίνιασμα που δεν ταιριαζει σε έναν σοβαρό άνθρωπο»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης «απάντησε» στα όσα του καταλόγισε ο πρώην πια τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»
Την άμεση αντίδραση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος στον ΣΠΟΡ FM, όπου και ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης υποστήρισε, μεταξύ άλλων, πως ο ισχυρός του άνδρας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης χαρακτήρισε τους παίκτες του «στημένους μετά την ήττα από τη Λαμία». Ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έδωσε, μέσω του gazzetta.gr, μία λιτή μεν αλλά άκρως ξεκάθαρη «απάντηση» στον έμπειρο τεχνικό. «Σεβόμαστε την ηλικία του και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Να σεβαστεί και εκείνος τον εαυτό του, γιατί οι δηλώσεις που κάνει εκτός από ψευδείς είναι και ένα ξεκατίνιασμα, που δεν ταιριάζει σε ένα σοβαρό άνθρωπο», μας τόνισε χαρακτηριστικά.
Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, που άφησε να εννοηθεί πως θα κινηθεί νομικά κατά του Παράσχου . «Κατανοούμε πλήρως τον εκνευρισμό του κ. Γιώργου Παράσχου και την προσπάθεια του να δικαιολογήσει το γεγονός ότι εγκατέλειψε την ομάδα και ότι έφυγε σαν κλέφτης. Αυτό, σε καμία περίπτωση δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα, λόγια που ποτέ δεν ειπώθηκαν από ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης. Για εμάς προέχει ο Απόλλων Σμύρνης και οι αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν. Τα υπόλοιπα με τον κ. Παράσχο θα τα πούμε εκεί που πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα