Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Αϊτόρ!

Νίκος Αθανασίου
Ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ στην εβδομάδα που ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να συσπειρωθεί, επιβεβαίωσε τον συγκρουσιακό του χαρακτήρα, τσακώθηκε με τον Αϊτόρ και ο Ισπανός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Την Δευτέρα ο Πιερ Ντρεοσί και ο Λάζλο Μπόλονι συνομίλησαν με όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής και ο Ρουμάνος προπονητής ήθελαν να ακούσουν την άποψη των παικτών για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και αυτή η συζήτηση οδήγησε στην προσπάθεια για αλλαγή αγωνιστικού προσανατολισμού, όπως είδαμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Στα μέσα της εβδομάδας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των παικτών, συζήτησε μαζί τους, σε μία κουβέντα με απόλυτη ειλικρίνεια και ανοιχτά χαρτιά.
Αυτές οι δύο κινήσεις έγιναν με στόχο, με σκοπό να φτιάξει το κλίμα, να συσπειρωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και να υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον δικέφαλο του βορρά, στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση. Ήταν... τελικός το χθεσινό παιχνίδι για το Τριφύλλι.
Μοναδική παραφωνία σε αυτή την προσπάθεια, ο βοηθός του Λάζλο Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνέτσοφ. Ο άμεσος συνεργάτης του Ρουμάνου τεχνικού έχει καταφέρει στο εξάμηνο που βρίσκεται στην ομάδα να έρθει σε αντιπαράθεση, να δημιουργήσει ένταση με αρκετούς παίκτες και αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Κορωπί. Αυτή την φορά, ήταν η... σειρά του Αϊτόρ, ο οποίος είναι από τους πιο ήρεμους και ήσυχους χαρακτήρες εντός της ομάδας.
Στην προπόνηση του Σαββάτου και κατά την διάρκεια άσκησης με σουτ προς την εστία προς το τέλος του προγράμματος, οι παίκτες έκαναν πλάκα μεταξύ τους. Ο Αϊτόρ συμμετέχει σε αυτό και μία ατάκα του ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί το θέμα από τον Κουζνέτσοφ.
Ο 25χρονος εξτρέμ είπε κάτι μεταξύ άλλων πάνω στην πλάκα, ο Ουκρανός θεώρησε πως ήταν για εκείνον και τον προσέβαλλε και εκεί ξεκίνησε το... τρίτο ημίχρονο! Διέκοψε την άσκηση, επιτέθηκε φραστικά τον Αϊτόρ και παρά την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ο Κουζνέτσοφ συνέχισε να μιλά άσχημα προς τον ποδοσφαιριστή. Όταν ηρέμησε, μετέφερε το περιστατικό στον Μπόλονι και κάπως έτσι ο Αϊτόρ έμεινε εκτός αποστολής και ο Παναθηναϊκός δεν είχε ακόμη μία λύση δημιουργίας στον πάγκο...