ΑΕΚ: Με κάκωση στον ώμο τελείωσε το ματς ο Αλμπάνης

Δημήτρης Βέργος
Νέο πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ με τον Χρήστο Αλμπάνη, που θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Με σφίξιμο αποχώρησαν Σιμάνσκι και Γκαρσία.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στον Βόλο, πραγματοποιώντας μια κάκιστη εμφάνιση, με τους κιτρινόμαυρους να πέφτουν ξανά στην 3η θέση και να βλέπουν την απόσταση από τον Παναθηναϊκό να μειώνεται στους τρεις βαθμούς.

Συν τοις άλλοις η Ένωση αποκόμισε άλλο ένα πρόβλημα τραυματισμού καθώς ο Αλμπάνης τελείωσε το ματς με κάκωση στον ώμο, έπειτα από ένα χτύπημα από το πρώτο μέρος. Μέσα στις επόμενες μέρες θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Έλληνα εξτρέμ από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Επίσης με σφίξιμο αποχώρησαν από το ματς τόσο ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, όσο και ο Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν ανησυχούν για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε πως τη δεδομένη στιγμή εκτός είναι οι Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλος και Τάνκοβιτς. Ο Τάνκοβιτς αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις, οι Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος πάνε για μετά τη διακοπή, ενώ για τον Σιμόες θα υπάρξει επανεξέταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει.