ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ολιβέιρα, καμία ανησυχία για Μάνταλο

Gazzetta team
Στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ τέθηκε ξανά ο Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός επέστρεψε την Δευτέρα (09/03) σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Σεβιγιάνος τεχνικός είδε τον Νέλσον Ολιβέιρα να προπονείται κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (14/03, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική της Super League Interwetten και για τα κρίσιμα ματς των Play Off.

Από την άλλη οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος, Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Μάριο Μιτάι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.

Οσον αφορά τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τα νέα είναι θετικά, καθώς ο αρχηγός της Ένωσης, δεν είχε την παραμικρή ενόχληση και λογικά δεν θα χρειαστεί ούτε απεικόνιση μετά και το αυριανό (10/03) ρεπό.

Επίσης, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μπουν και Μιτάι - Μπακάκης, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι έτοιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι με τον Βόλο.