Άρης: Ο Πορτίγια ζήτησε 50.000 ευρώ για την 9ήμερη καθυστέρηση στην καταβολή μιας δόσης

Gazzetta team
Εκνευρισμός υπάρχει στον Άρη για τη συμπεριφορά του Κριστιάν Πορτίγια ο οποίος ζήτησε την ενεργοποίηση penalty 50.000 ευρώ επειδή η ΠΑΕ Άρης του κατέβαλε μια δόση με καθυστέρηση εννιά ημερών.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι «κίτρινοι» κατέβαλαν 350.000 ευρώ στον Κριστιάν Πορτίγια με την επίτευξη της συμφωνίας διακανονισμού και το υπόλοιπο ποσό των 50.000 ευρώ καταβλήθηκε σε δύο ισόποσες δόσεις στα τέλη Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Η πρώτη δόση επρόκειτο να καταβληθεί στις 30/10 και η ΠΑΕ Άρης την τακτοποίησε με εννιά ημέρες καθυστέρηση, ενώ η δεύτερη πληρώθηκε νωρίτερα της προγραμματισμένης ημερομηνίας. Αυτό που ενόχλησε τους Θεσσαλονικείς ήταν η κίνηση της πλευράς του παίκτη να ζητήσει την ενεργοποίηση penalty 50.000 ευρώ για την καθυστερημένη καταβολή της πρώτης δόσης.

Στις τάξεις του Άρη θεωρούν ότι η ενέργεια του Πορτίγια στοιχειοθετεί εκδικητική πράξη, δεν ανησυχούν για την προσφυγή που κατέθεσε ο Ισπανός (πρώην) ποδοσφαιριστής και μάλιστα σημειώνουν ότι οι ίδιοι λειτούργησαν εντελώς διαφορετικά όταν η Αλ Κορ ζήτησε προθεσμία (από την ΠΑΕ Άρης) για την καταβολή των χρημάτων από τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη.