Σάκιτς: «Κίνητρο για μας ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ο Εμάνουελ Σάκιτς χαρακτήρισε πρόκληση τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στον τομέα της συγκέντρωσης και εκτίμησε ότι πλέον ο Άρης είναι πιο φρέσκος.

Ο Άρης αντιμετωπίζει (21/2, 19:30) τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Εμάνουέλ Σάκιτς στάθηκε στην αξία του παιχνιδιού. «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέσα στην εβδομάδα, ο Ολυμπιακός είχε τον αγώνα με την Αϊτχόφεν, ίσως είναι κουρασμένοι. Το πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δεν είναι καλό παράδειγμα για μας, διότι δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας περισσότερη ενέργεια και ένταση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, να είμαστε συμπαγής και να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. (Στον αγώνα του Κυπέλλου), χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε δύο στιγμές και δεχθήκαμε δύο γκολ».

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής στάθηκε και στην κατάσταση της ομάδας του. «Είμαστε πιο φρέσκοι τώρα. Υπάρχει περισσότερη ενέργεια. Έχουμε ένα πολύ καλό τιμ, δουλέψαμε πολύ καλά, η μία εβδομάδα αυτή θα μας κάνει καλό και θα φανεί και στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται πίεση για τη διατήρηση του Άρη στη 2η θέση, είπε: «Πάντα υπάρχει πίεση στο κλαμπ, αλλά είμαστε σε όλη την σεζόν σε αυτή τη θέση. Δεν νιώθω πίεση, ούτε εγώ, ούτε η ομάδα. Είμαστε σε αυτή τη θέση και την αξίζουμε και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί. Το κίνητρο για εμάς είναι να δείξουμε ότι δίκαια είμαστε στην θέση αυτή».