H G-Betting προτείνει: Το 2-3 γκολ βολεύει σε Τρίπολη και Ριζούπολη

G-Betting
Μετά την καλή Κυριακή, η G-Betting επιστρέφει για τα ματς του Σαββάτου στην Super League Interwetten με Αστερα-Λαμία και Απόλλωνα-Ατρόμητο.

Καθόλου άσχημα δεν τα πήγαμε την προηγούμενη Κυριακή. Και σωστά διαβάσαμε τα ματς και καλές αποδόσεις βρήκαμε. Όπως το over 3.5 στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ-Απόλλων σε απόδοση 2.20, το άσος και over 2.5 στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ σε απόδοση 1.60 αλλά και το 2-3 γκολ στο ΑΕΚ-Αρης σε απόδοση 1.90.

Φτάσαμε στην 22η αγωνιστική στην Super League Interwetten και το Σάββατο έχουμε δύο ματς. Αστέρας Τρίπολης-Λαμία και Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος σε δύο ματς που μοιάζουν.

Ανοίγει η αυλαία από την Τρίπολη. Στις 17.15 ο φορμαρισμένος Αστέρας υποδέχεται την φορμαρισμένη Λαμία σε ματς που και οι δυο ομάδες θέλουν βαθμούς. Οι γηπεδούχοι μετράνε 6 σερί νίκες (!) στην Super League Interwetten ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα play off και αν νικήσουν περνάνε στην 5η θέση μιας και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Κυριακή. Την ίδια ώρα η Λαμία δίνει μάχη για την παραμονή της.

Γκολ θα υπάρξουν και πάμε ως πρώτη επιλογή στην ασφάλεια του 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90. Για κάποιο λόγο ο άσος της Τρίπολης της πιο φορμαρισμένης ομάδας της Λίγκας τον βρίσκουμε σε απόδοση 1.95. Προκλητικά υψηλός και γι’ αυτό δεύτερη επιλογή μας είναι να νικήσει ο Αστέρας. Τρίτη επιλογή για πιο τολμηρούς ο άσος από ημίχρονο σε απόδοση 2.90.

Δεύτερο ματς στην Ριζούπολη. Απόλλων-Ατρόμητος σε ένα μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά ματς μιας και η λογική λέει ότι οι δύο ομάδες έχουν σωθεί. Το 2-3 γκολ και σε αυτό το ματς μας παρέχει μια ασφάλεια σε απόδοση 1.90.

Από εκεί και πέρα είναι δύσκολο να διαβάσεις το συγκεκριμένο ματς. Ωστόσο το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες το βρίσκουμε στο 1.85 και μας κάνει. Τρίτη επιλογή; Για τους τολμηρούς η ισοπαλία σε απόδοση 3.00.

Οι επιλογές μας για τα ματς του Σαββάτου

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία

Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος