Ο Σίλβα δεν σκοράρει συχνά, αλλά όταν το κάνει, τα γκολ είναι… υπέροχα (pics & vids)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Σάντε Σίλβα δεν διακρίνεται για την επιθετική δεινότητά του, αλλά τα γκολ που έχει σημειώσει φέτος με την φανέλα του Άρη είναι χάρμα οφθαλμών…

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός «προσγειώθηκε» στον πλανήτη Άρη στα τελειώματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, στις αρχές του Οκτώβρη, υπό τη μορφή δανεισμού από τη Γουέστ Χαμ. Στην αγγλική ομάδα δεν κατάφερε να βρει… χώρο στην πρώτη ομάδα, είχε ως επιλογή τη διατήρησή του στην U23, προφανώς δεν τον γοήτευσε αυτή η προοπτική και είδε με μεγαλύτερη θέρμη αυτή του Άρη.

Το πλαίσιο της συμφωνίας των «κίτρινων» με τον σύλλογο του Λονδίνου περιλαμβάνει τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αλλά και option αγοράς έναντι ενός ποσού 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι στον Άρη δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη κίνηση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν όμως ότι ήδη έγινε μια πρώτη συζήτηση με την ελπίδα μείωση της option αγοράς. Η ουσιαστική κουβέντα θα γίνει στα μέσα της χρονιάς.

Ο Σίλβα αποκτήθηκε από τον Άρη γιατί έχει την ικανότητα να αγωνιστεί στις περισσότερες θέσεις της επίθεσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στη θέση του. Προφανώς έχει εντυπωσιάσει με την έκρηξη και την ταχύτητά του, αλλά και τα γκολ που έχει πετύχει.

Δεν είναι πολλά, μόλις δύο για την ακρίβεια απέναντι σε ΑΕΛ και ΑΕΚ, αλλά και τα δύο ήταν υπέροχα. Κοινός παρονομαστής και των δύο είναι μάλιστα ότι μπήκαν στην τελευταία φάση των αγώνων. Ο Πορτογάλος σκόραρε για πρώτη φορά στο Αλκαζάρ, σε μία φάση όπου η εκτέλεση μάλλον πέρασε σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με την ντρίμπλα που προηγήθηκε και το γεγονός ότι με μία κίνησή του σώματός του, αποδεσμεύτηκε από την επιτήρηση τριών παικτών.



Ο Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό 0-2 του Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αλλά αυτή τη φορά εντυπωσίασε περισσότερο η εκτέλεση, δίχως αυτό να σημαίνει ότι πέρασε απαρατήρητος ο τρόπος με τον οποίον κινήθηκε ούτως ώστε να κερδίσει… δέκατα δευτερολέπτου και να φέρει το σώμα του στο σωστό σημείο για να σουτάρει.