Λούκας Σάσα: «Και το 1-0… τρεις βαθμούς δίνει»

Gazzetta team
Ο Λούκας Σάσα αναφέρθηκε στην αξία μιας νίκης αλλά και στο γεγονός ότι δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει ο Άρης με ευρύ σκορ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports έπειτα από τη νίκη των «κίτρινων» και είπε αρχικά ότι… «όλες οι ομάδες παίζουν πολύ δυνατά με μας και δυσκολευτήκαμε κυρίως από τη στιγμή που δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που μπορώ να κρατήσω και μου δίνει χαρά είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο νιώσαμε πίεση. Κι εγώ θα ήθελα να κερδίσουμε με 5-0 ή 6-0 αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει σε κάθε αγώνα. Σημασία έχουμε οι βαθμοί».

Ο Λούκας Σάσα ρωτήθηκε για την περιορισμένη δημιουργία του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο. «Ψάξαμε πολύ το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σκοράραμε και μετά κάναμε ένα βήμα πίσω. Αυτό είναι φυσιολογικό, καλώς ή κακώς το κάνουμε σε πολλά παιχνίδια και δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος. Δε νομίζω ότι είναι θέμα κούρασης. Βέβαια, στον αγώνα του Κυπέλλου δεν ήμασταν τόσο κινητικοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο κυνηγήσαμε το γκολ. Πιστεύω ότι οι διαφορές (από ημίχρονο σε ημίχρονο) έχουν να κάνουν με το τι θέλουμε στο παιχνίδι».

Ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε για τη φάση του 34ου λεπτού όπου ζήτησε συγνώμη από τον Δημήτρη Μάνο. «Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα δευτερόλεπτο να αποφασίσω για το τι θα κάνω και προτίμησα να τελειώσω τη φάση. Δεν είχα δει τον Δημήτρη και του ζήτησα συγνώμη. Προφανώς δεν τον ανταγωνίζομαι στο γκολ. Έχω οδηγία να προωθούμε κι όταν έχω την ευκαιρία θα πρέπει να σκοράρω».

Σχετικά με την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, σημείωσε ότι… «ξέρω πολύ καλά τον Μήτρογλου καθώς ο αδερφός μου είναι αθλητής ποδοσφαίρου σάλας και γενικώς βλέπαμε το Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Είναι πολύ ποιοτικός και δυνατός παίκτης και θεωρώ ότι είναι μια σημαντική κίνηση για μας. Και μόνο με την παρουσία του έχει τον σεβασμό όλων και μόλις αποκτήσουμε συνεργασίες, εκτιμώ ότι θα δημιουργήσει χώρους για όλους καθώς σίγουρα θα απασχολεί τουλάχιστον δύο παίκτες. Του εύχομαι να βάλει όσα περισσότερα γκολ μπορεί».