Μπακάκης: «Ο Χιμένεθ βγάζει το 100% από τους παίκτες»

Gazzetta team
Ο Μιχάλης Μπακάκης στάθηκε στη βελτίωση της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο μετά την τρίτη σερί νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακάκης στη NOVA μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης:

Για το διπλό: «Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι. Είχαμε καλή απόδοση, είναι σημαντικό ότι κρατάμε το μηδέν».

Για τον Χιμένεθ: «Έχει βγάλει το 100% από τους παίκτες. Κάνουμε αυτά που λέει ο προπονητής. Έχει κάνει τους πάντες να καταλάβουν τι θέλει. Να καταλάβουν οι παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν. Παλεύουμε μέχρι τέλους».

Για την απόδοση της ομάδας: «Είναι ο προπονητής που διαβάζει τον αντίπαλο, εμείς δίνουμε τα πάντα ακολουθούμε τις εντολές του και βγαίνει ένα αποτέλεσμα ειδικά στην άμυνα. Τονίζω την άμυνα γιατί εκεί υπάρχει η διαφορά, στην επίθεση υπάρχει η ποιότητα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει γκολ».

Για τη δική του απόδοση και την κριτική: «Σίγουρα δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για εμένα, δεν ήμουν βασική επιλογή, δούλευα όμως είχα και έναν τραυματισμό. Μπήκα σε παιχνίδι, δεν ήμουν έτοιμος. Δεν είχα και καλή απόδοση στα παιχνίδια, στη συνέχεια προέκυψε και ο κορονοϊός. Όταν ένας παίκτης μπαίνει μια και κάθεται πέντε δεν μπορεί να βρει ρυθμό και να αποδώσει. Ο προπονητής τώρα με εμπιστεύεται και έχω βρει ρυθμό. Οι επαγγελματίες έτσι είναι και ο κόσμος μας κριτικάρει, σίγουρα κάποιες φορές μας κάνει καλό κάποιες όχι. Είναι λίγο δύσκολο, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, είμαστε εδώ για να σταματήσει ο κόσμος να λέει αυτά».

Για το εάν μπορούσε να έχει κυλήσει καλύτερα η σεζόν: «Από τη στιγμή που βγαίνει ένα τέτοιο κλίμα σίγουρα μας αδικεί όλους. Οι ίδιοι παίκτες βγάζουμε μια διαφορετική εικόνα. Έχουμε στόχο τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο».