ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Εσίτι και οι σκέψεις για χαφ

Σταύρος Σουντουλίδης
Η τουρκική Γκέζτεπε κατέθεσε πρόταση δανεισμού του Άντερσον Εσίτι, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν σκέψεις τόσο για τον Νιγηριανό μέσο, όσο και για πιθανή ενίσχυση στη θέση του.

Η Γκέζτεπε δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, με την πρόταση που έχει φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του «Δικεφάλου» να περιλαμβάνει και ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του Νιγηριανού μέσου.

Στον ΠΑΟΚ το σκέφτονται και δεν αποκλείεται να ανάψουν το πράσινο φως για την συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, με δεδομένο ότι ο Εσίτι έδειξε και στο σημερινό ματς με τον Βόλο, ότι δεν ταιριάζει στα «θέλω» του Πάμπλο Γκαρσία.

Η τουρκική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε στην απόκτηση του Μάρκο Μιχόγιεβιτς από τον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή είχε κλείσει στις 500.000 ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής το ποσό δεν έχει αποπληρωθεί από την ομάδα της Σμύρνης.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει, έστω και δανεικός ο Εσίτι, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενδεχομένως να κοιτάξουν εκ νέου για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή, αν και όλα έδειχναν ότι οι μεταγραφές είχαν κλείσει για τους «ασπρόμαυρους» με τις επιστροφές Ουάρντα, Λάμπρου και την απόκτηση του δανεικού Κρμέντσικ.