Παναθηναϊκός: Χωρίς τους τιμωρημένους, αλλά με Αϊτόρ και Κόναν! (pic)

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς τους τιμωρημένους Μακέντα και Ζαγαρίτη ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ την Κυριακή, με τους Αϊτόρ και Κόναν αντίθετα να βρίσκονται στην αποστολή.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ στη Λεωφόρο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μακέντα και Ζαγαρίτης, ενώ αντίθετα διαθέσιμοι είναι ο Αϊτόρ παρά το πρόβλημα της Παρασκευής και ο Κόναν που είναι η έκπληξη της αποστολής!

Επίσης, εκτός έμειναν οι Σάντσες, Βιγιαφάνιες, αλλά και οι Κουρμπέλης, Τζαβίδας που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, ο υπό παραχώρηση Αντονίτο και ο Αγιούμπ που είχε χάσει αρκετές προπονήσεις. Επίσης, ο Μαυρομμάτης έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας, με το νεαρό στόπερ Δημήτρη Καραγιάννη να καλύπτει αυτό το κενό στην αποστολή.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σαβιέρ, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Αϊτόρ, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Ιωαννίδης, Καμπετσής, Κόναν, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης.