Αν το Παναθηναϊκός-Aστέρας άξιζε να βγάλει νικητή, αυτός θα ήταν η εξέδρα

Gazzetta team
To ΝIVEA MEN βρέθηκε για άλλη μια αγωνιστική στα γήπεδα της Super League και χαρίζει πλούσια δώρα.

Λίγο οι γιορτές, λίγο τα κρούσματα κορονοϊού και λίγο το γήπεδο της Λεωφόρου που έμοιαζε με χωράφι δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα να παίξουν ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο 0-0 και τις εντυπώσεις να κερδίσει για άλλη μια αγωνιστική η κερκίδα του NIVEA MEN.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να ρεφάρει την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να ξεκινήσει το 2021 με το δεξί. Ή μάλλον έτσι ήθελε στα χαρτιά, αφού σε καμία περίπτωση δεν το πιστοποίησε με την παρουσία του στο γήπεδο. Παρ΄όλα αυτά, έκανε δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Μία με Καρλίτος και Πούγγουρα στο 39’ που δεν κατάφεραν ύστερα από μια στημένη φάση να «φυσήξουν» την μπάλα και να ανοίξουν το σκορ για τους πράσινους και μία με τον Χατζηγιοβάνη λίγο πριν την λήξη που δεν κατάφερε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Αστέρα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Τρίπολης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας ψηλά. Στο 34’ μάλιστα πανηγύρισε ένα γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι, το οποίο δεν μέτρησε αφού είχε προηγηθεί οφσάιντ.

Την ίδια ώρα το NIVEA MEN βρισκόταν για ένα ακόμα ματς στην κερκίδα. Στο πλαίσιο του 5ου διαγωνισμού Pink T-Shirt Project, το NIVEA MEN έφτιαξε την δική του κερκίδα στη Λεωφόρο με μπλε και άσπρα καθίσματα. Ανάμεσά τους τοποθέτησε ένα ροζ μπλουζάκι και ζητάει από τον κόσμο να το εντοπίσει προκειμένου να κερδίσει ένα iPhone 12 Pro και NIVEA MEN Kits με προϊόντα του NIVEA MEN.

Ο διαγωνισμός τρέχει μέχρι αύριο (05/01) στις 15:00 και το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι ένα follow στο λογαριασμό του NIVEA MEN στο Instagram και να γράψεις σε σχόλιο σε ποια σειρά βρίσκεται το ροζ μπλουζάκι.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο Αστέρας κυριάρχησε και θα μπορούσε να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αρχικά στο 72' Λουίς Φερνάντεθ έχασε μια κλασική ευκαιρία εξ επαφής, ενώ, στο 80' ο Καπίγια ανάγκασε τον Διούδη σε εξαιρετική επέμβαση για να κρατήσει το σκορ στο 0-0.

Πολύ κακή η έναρξη του 2021 για τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως, ο Αστέρας έδειξε ότι αν συνεχίσει έτσι έχει τα φόντα να αναρριχηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Τις εντυπώσεις πάντως, από το ματς, κέρδισε ξανά η εξέδρα του NIVEA MEN.