Παράσχος: «Θα έρθει και το γκολ»

Gazzetta team
Παράσχος: «Θα έρθει και το γκολ»

bet365

Ο κόουτς του Απόλλωνα Σμύρνης δεν έδειξε να ανησυχεί από τις χαμένες ευκαιρίες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»
Με τον βαθμό στις αποσκευές του θα επιστρέψει ο Απόλλων από την Τρίπολη και ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κόντρα στον Αστέρα. «Ικανοποιημένος απόλυτα δεν είμαι, κάναμε καλή εμφάνιση και έγινε καλό παιχνίδι με όμορφο ρυθμό. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να σκοράρουμε, όμως στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια απόδοση και φτάσαμε στο βαθμό της ισοπαλίας που όταν παίζεις με τον Αστέρα που είναι καλή ομάδα, σε αφήνει ικανοποιημένο. Είναι και θέμα τύχης, όμως από τη στιγμή που κάνουμε τις ευκαιρίες, αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τα γκολ», είπε αρχικά στη NOVA. Και μετά ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία της ομάδας του. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και όταν βλέπεις ότι ανταποκρίνεσαι με ισοδύναμες ομάδες, είμαστε σε καλό δρόμο».
Για το θάνατο του Μαραντόνα σχολίασε πως «πολύ λυπηρό ένας αστέρας του ποδοσφαίρου να φεύγει από τη ζωή. Έδινε μόνο ομορφιά και ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αυτός ο παίκτης έδωσε ένα πολύ κακό παράδειγμα και θα μπορούσαν να τον μιμηθούν πολλοί παίκτες. Ήταν ένα τεράστιο ταλέντο και είναι κρίμα που έφυγε σε αυτή την ηλικία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα